Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Києві на вихідних 7 та 8 жовтня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Києві. Тут є екскурсії, вистави, концерти, виставки та ще безліч цікавих подій для дітей та дорослих. Обирайте за власним смаком і не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Дитяча лялькова вистава "Попелюшка"

Казкова історія справжнього кохання. Історія, в якій добрі наміри знаходять свій шлях, а закохані отримують заслужене щастя. У постановці Юрія Сікало є все: і дотепні діалоги, і смішні персонажі, і ніжні та чутливі моменти. А декорація у вигляді казкового замку і гарні ляльки ще не залишили байдужим жодного глядача.

Коли: 7 жовтня, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча лялькова вистава "Троє поросят"

Жили троє братів, троє поросят. Цілими днями вони грали, співали, жартували. І ось, літо підходить до кінця і виникає питання, де ж зимувати. Старші брати нашвидку побудували собі хатки, один з соломи, другий з гілочок, а молодший вирішив будувати з цегли, такий будинок, щоб був як фортеця. Довго потішалися над ним старші брати. Але коли прийшла біда і голодний Вовк намагався дістатися і з’їсти поросят, чий задум був вдалим?

Коли: 7 жовтня, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Драма "Украдене щастя"

Це одна з найвідоміших п’єс Івана Франка, класика української драматургії, яка не втратила своєї актуальності і в наш час. У режисерському трактуванні Івана Уривського — це пластична драма, оповита містичною атмосферою та сповнена напруженого очікування. Знайомий усім зі школи "любовний трикутник" — Михайло-Анна-Микола, в цій виставі спалахне новою пристрастю та зачарує глядачів містикою. Адже нічний гість Михайло якось підозріло з’являється буквально нізвідки, хоча всі були впевнені, що він давно помер.

Коли: 7 жовтня, о 19:00

Де: Театр "Золоті Ворота", вул. Шовковична, 7А

Вартість: 320 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Кармен"

Класична опера композитора Ж. Бізе. Життя у Севільї — пристрасне та просте. Тут рокова красуня Кармен закохує у себе звичайного солдата, який через це не тільки залишає наречену, а й порушує закон і змушений ховатися у горах разом з контрабандистами. Але Кармен на те байдуже. Вона захоплюється молодим тореадором. И хоче покинути набридлого коханця, а Хосе, що і так вже занапастив своє життя, з ревнощів вбиває норовливу дівчину.

Коли: 8 жовтня, 15:00

Де: Национальная опера Украины им. Т. Г. Шевченко, ул. Владимирская, 50

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


SHUMEI

SHUMEI — це молодий співак з харизматичним вокалом, що перетворив свої пісні в музичний рупор для українського суспільства. Лайви SHUMEI з його гуртом варті окремої уваги — це завжди щось нове, потужне з особливою атмосферою. Кожний трек SHUMEI — це абсолютний хіт, що несе в собі нестандартні та мелодійні гармонії, потужний, унікальний вокал та шалену енергію. Готуйтеся підспівувати наживо всім відомі пісні "Біля Тополі", "Буревіями", "Тривога", "Пробач".

Коли: 8 жовтня, 18:00

Де: UYAVA на ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Кіт у чоботях"

Відома багатьом історія, написана великим казкарем Ш. Перро, не перестає дарувати теплі емоції як дітям, так і дорослим. Дотепний Кіт знову вирушає на зустріч пригодам, щоб виручити свого господаря. Неймовірна історія про відданість і дружбу. 

Коли: 8 22, 26 жовтня, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Сто тисяч"  

Трагікомедія відображає національний образ героїв в дещо сатиричному ключі. У сюжеті вистави замішані банківські махінації, обман, інтриги, прагнення до влади, грошей. Вистава "Сто тисяч" І.Карпенка-Карого розповість про неконтрольовану жадність до збагачення. У головній ролі Герасима Калитки виступить народний артист України Богдан Бенюк.

Коли: 8 жовтня, 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Поліанна"

Вистава за однойменним твором Е. Портер. Дивовижна історія непереборно оптимістичної дівчинки може навчити багато чому не тільки малят, а й дорослих. У ранньому віці Поліанна втратила батьків і потрапила на виховання до рідної тітки, яка була відома суворим характером. Проте особливе бачення цього світу і пошук радості в усьому, що оточує, змінили життя не тільки Поліанни, а й багатьох мешканців міста, які жили своїми буденними клопотами. Адже Поліанна впевнена, що хороше можна знайти навіть у дуже складній ситуації і готова навчити цьому кожного. Рекомендований вік для дітей - з 11 років. 

Коли: 8 жовтня, о 16:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися