Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Києві на вихідних 4 та 5 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Києві. Тут є екскурсії, вистави, концерти, виставки та ще безліч цікавих подій для дітей та дорослих. Обирайте за власним смаком і не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Виставка "Простори. Межі. Кордони"

Велика виставка сучасної української скульптури. У новому проєкті глядачів запрошують до рефлексивної подорожі крізь багатогранну природу кордонів і залучає до розмови, яка перетинає межі галерейних стін. Ця виставка — спроба окреслити своє місце в умовах воєнної дійсності, перезібрати власний світ зі шматків реальності, винайти актуальні сценарії життя. На виставці будуть представлені твори 40 українських митців, які виходять за межі традиційного медіа скульптури на територію нових медіа — об’єктів та інсталяцій. Експонати створені в різноманітних техніках та масштабах: від інсталяції на мілітаристичну тему зі ста об’єктів у центральному залі до скульптурних робіт у камерних і навіть інтимних просторах.

Коли: 4, 5 листопада, 11:00

Де: Український Дім, вул. Хрещатик, 2

Вартість: від 50 грн

Квитки та подробиці за посиланням 


Театралізований тренінг "Метаморфози"

Це може стати ваши першим кроком на сцену! Тренінг розроблений спеціально для людей, що не мають акторського досвіду та освіти, знаходяться в умовах постійного напруження - волонтерів, військових лікарів, ветеранів. Щоб допомогти їм розслабитися, подолати стрес і знайти нові джерела натхнення. Тренінг є комфортним та безпечним простором, де, використовуючи сучасні театральні та психологічні техніки, учасники можуть знаходити нові прояви особистості.

Коли: 4 листопада, 13:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава", вул. Архипенка, 5

Вартість: 150 грн

Квитки за посиланням 


DANTES - ЧУЄШ

Перший тур Володимира Дантеса "Чуєш". Все дуже просто: Володимир співає, ви слухаєте та кайфуєте. Володимир жартує – ви смієтесь. Нові пісні зі свіжого альбому "КИТИ" та старі, вже давно знайомі вам треки українською, трошки жартів та самоіронії та гроші для ЗСУ!

Коли: 4 листопада, 19:00

Де: Stereo Plaza (Стереоплаза), пр-т Валерія Лобановського, 119

Вартість: від 790 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Хіба ревуть воли, як ясла повні?"

Вистава за твором Панаса Мирного "Хіба ревуть воли, як ясла повні?". Ми знаємо цю книгу зі шкільної програми, але письменник поставив в ній питання, на яке і тепер важко знайти відповідь. Місце подій перенесено в тюрми, де молоді люди відбувають покарання за скоєні злочини. Саме ці герої знають напевне — чому хороші та чесні люди можуть вбити та пограбувати.

Коли: 4 листопада, о 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


ЕНЕЇДА

"Енеїда" - культова комедія для українців.  Класичний твір в "Берегині"  перетворили  в гостросучасне,  подекуди  на грані  фолу дійство з великою  кількістю фольклорних  пісень  та сучасних  танців. 

Коли: 4 листопада, о 18:00

Де: театр "Берегиня", вул І. Миколайчука 3А

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


3D балет "LISOVA..."

Захоплюючий сучасний балет від революційного OSDC Dance Theater під звуки deep-hous за мотивами драми-феєрії Лесі Українки "Лісова пісня". В цей вечір зорі Київського Планетарію створять окремий вимір, а космічні пейзажі на куполі та рухи танцівників сплетуться у просторі мистецтва. За участю зірок Національної Опери України. В основі повнокупольного 3D балету сюжет драми – феєрії Лесі Українки "Лісова пісня" про містичну любов Мавки та Лукаша.

Коли: 4 листопада, о 19:30

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 550 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча лялькова вистава "Попелюшка"

Казкова історія справжнього кохання. Історія, в якій добрі наміри знаходять свій шлях, а закохані отримують заслужене щастя. У постановці Юрія Сікало є все: і дотепні діалоги, і смішні персонажі, і ніжні та чутливі моменти. А декорація у вигляді казкового замку і гарні ляльки ще не залишили байдужим жодного глядача.

Коли: 4 листопада, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "За двома зайцями"

Вистава у сучасній інтерпретації. У чоловіка є молодість, зухвалість, величезні борги і п'ять діб на розрахунок. І є дві жінки. Одна може подарувати йому щастя. Інша - допомогти матеріально. Але шлях до кохання і до грошей проходить однаково - через ЗАГС. І все могло би бути добре. Але мама завжди втручається куди не треба. А особливо, коли це потенційна теща.

Коли: 5 листопада, о 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Драма "Украдене щастя"

Це одна з найвідоміших п’єс Івана Франка, класика української драматургії, яка не втратила своєї актуальності і в наш час. У режисерському трактуванні Івана Уривського — це пластична драма, оповита містичною атмосферою та сповнена напруженого очікування. Знайомий усім зі школи "любовний трикутник" — Михайло-Анна-Микола, в цій виставі спалахне новою пристрастю та зачарує глядачів містикою. Адже нічний гість Михайло якось підозріло з’являється буквально нізвідки, хоча всі були впевнені, що він давно помер.

Коли: 5 листопада, о 19:00

Де: Театр "Золоті Ворота", вул. Шовковична, 7А

Вартість: 320 грн

Квитки за посиланням


Дитяча вистава "Кіт у чоботях"

Відома багатьом історія, написана великим казкарем Ш. Перро, не перестає дарувати теплі емоції як дітям, так і дорослим. Дотепний Кіт знову вирушає на зустріч пригодам, щоб виручити свого господаря. Неймовірна історія про відданість і дружбу. 

Коли: 5 листопада, о 12:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Фільм "Подорож Сонячною системою"

Це переважно дитячий захід, який дозволить маленьким дослідникам зрозуміти нашу систему, які є в неї планети та з чого вони складаються. Діти на власні очі побачать, якими є ті далекі планети, які в них є супутники, ближче познайомляться з величним Сонцем. Фантастичною подорож зроблять сучасні технології – оптико-механічний проєктор, цифрові та проєкційні системи. За допомогою всіх цих пристроїв кожна вистава Планетарію дозволяє глядачам у буквальному сенсі зануритись у космічний Всесвіт та відчути себе головним героєм дивовижних подорожей.

Коли: 4, 5 листопада, 15:00, 17:00, 21:00

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися