Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Києві на вихідних 11 та 12 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Києві. Тут є екскурсії, вистави, концерти, виставки та ще безліч цікавих подій для дітей та дорослих. Обирайте за власним смаком і не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Балет "Жизель"

Бідну дівчину Жізель ошукує граф Альберт, який видає себе за звичайного парубка, і звичайно, не каже про свою шляхетну наречену. Коли правда виходить на поверхню, бідна Жізель вмирає від туги,  і її душа перетворюється на вілісу. Так душі дівчат, які зазнали кривди, залишаються у нашому світі і прагнуть помсти. Бідний лісничий Ганс, який теж кохав головну героїню і розкрив обман, стає жертвою містичного танцю. Однак Жізель вирішує врятувати Альберта. Їм не судилося бути разом на цьому світі, але кохання житиме вічно.

Коли: 11 листопада, о 15:00

Де: Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка, вул. Володимирська, 50

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Хлопчик із бляшанки"

Дуже смішна дитяча комедія. Виявляється, що на пошті можна отримати велику бляшанку, в середині якої сидить хлопчик, якого звати Конрад. Саме це сталося з пані Бартолотті. Але, коли з’являєшся в історії так, як це зробив Конрад, дуже важко усвідомити що значить бути нормальною дитиною. Адже у бляшанці тобі про це не розповідали. І взагалі, після такої ізоляції особливо гостро хочеться бути справжньою людиною. Але як дізнатись, як бути нормальним? І хто саме визначає, що таке норма?

Коли: 11 листопада, о 16:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн 

Квитки за посиланням 


Фільм "Подорож Сонячною системою"

Це переважно дитячий захід, який дозволить маленьким дослідникам зрозуміти нашу систему, які є в неї планети та з чого вони складаються. Діти на власні очі побачать, якими є ті далекі планети, які в них є супутники, ближче познайомляться з величним Сонцем. Фантастичною подорож зроблять сучасні технології – оптико-механічний проєктор, цифрові та проєкційні системи. За допомогою всіх цих пристроїв кожна вистава Планетарію дозволяє глядачам у буквальному сенсі зануритись у космічний Всесвіт та відчути себе головним героєм дивовижних подорожей.

Коли: 11, 12 листопада, 15:00, 17:00, 21:00

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 


Драма "Украдене щастя"

Це одна з найвідоміших п’єс Івана Франка, класика української драматургії, яка не втратила своєї актуальності і в наш час. У режисерському трактуванні Івана Уривського — це пластична драма, оповита містичною атмосферою та сповнена напруженого очікування. Знайомий усім зі школи "любовний трикутник" — Михайло-Анна-Микола, в цій виставі спалахне новою пристрастю та зачарує глядачів містикою. Адже нічний гість Михайло якось підозріло з’являється буквально нізвідки, хоча всі були впевнені, що він давно помер.

Коли: 12 листопада, о 19:00

Де: Театр "Золоті Ворота", вул. Шовковична, 7А

Вартість: 320 грн

Квитки за посиланням 


Вистава для дітей "Коти-біженці"

Це буде справжня кототерапія для дітей та дорослих. Кошеня на ім'я Персик загубився і потрапив до незвичайного Котячого клубу де живуть "коти-біженці"... І як би сильно Персик не хотів додому, відтепер, він один з них. Як взяти себе в лапи і перестати панікувати? Як замість того аби постійно нюняти - навчитись допомагати і підтримувати інших? Про це добре знають відважна кішка Маруся, невгамовна киця Буся та самовпевнений котан Микола.

Коли: 12 листопада, о 12:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Кармен"

Класична опера композитора Ж. Бізе. Життя у Севільї — пристрасне та просте. Тут рокова красуня Кармен закохує у себе звичайного солдата, який через це не тільки залишає наречену, а й порушує закон і змушений ховатися у горах разом з контрабандистами. Але Кармен на те байдуже. Вона захоплюється молодим тореадором. И хоче покинути набридлого коханця, а Хосе, що і так вже занапастив своє життя, з ревнощів вбиває норовливу дівчину.

Коли: 12 листопада, 15:00

Де: Национальная опера Украины им. Т. Г. Шевченко, ул. Владимирская, 50

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Солом’яний бичок"

Фантастична історія про перші кроки Солом’яного Бичка, виготовленого добрими дбайливими руками самотніх  Діда та Баби, стала основою для сучасної захоплюючої лялькової вистави. Але в цього Бичка дивовижна якість — перетворювати Ведмедя, Вовка і Лисицю з їх хижацькими якостями у добрих друзів. Вистава розігрується акторами-лялькарями прийомами народного лубка в стилістиці "театрального чорного кабінету",  що надає видовищу особливого шарму. Тому вистава є справжнім театральним святом, яке буде цікаво дивитись не тільки дітям, а й дорослим.

Коли: 12 листопада, 14:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Поліанна"

Вистава за однойменним твором Е. Портер. Дивовижна історія непереборно оптимістичної дівчинки може навчити багато чому не тільки малят, а й дорослих. У ранньому віці Поліанна втратила батьків і потрапила на виховання до рідної тітки, яка була відома суворим характером. Проте особливе бачення цього світу і пошук радості в усьому, що оточує, змінили життя не тільки Поліанни, а й багатьох мешканців міста, які жили своїми буденними клопотами. Адже Поліанна впевнена, що хороше можна знайти навіть у дуже складній ситуації і готова навчити цьому кожного. Рекомендований вік для дітей - з 11 років. 

Коли: 12 листопада, о 16:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися