Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Києві на вихідних 25 та 26 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Києві. Тут є екскурсії, вистави, концерти, виставки та ще безліч цікавих подій для дітей та дорослих. Обирайте за власним смаком і не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Виставка "Майдан: народження мрії. Перший бій"

Експозиція займає три поверхи Українського Дому, який став частиною історії Революції Гідності: у стінах культурного центру діяв прес-центр мітингувальників, які обстоювали свободу та європейську інтеграцію України. На виставці представлені унікальні артефакти з протестів, твори революційного мистецтва реконструйовані окремі локації ініціатив Майдану.

Коли: 25, 26 листопада, 11:00

Де: Український Дім, вул. Хрещатик, 2

Вартість: від 40 грн

Квитик за посиланням 


Лялькова вистава для дітей "Білосніжка"

Зворушлива історія ніжної Білосніжки і семи її найдобріших друзів знайома багатьом дорослим. Історія щирої дружби і любові, заздрості і зради. Чи є більш життєва драма, викладена для самих маленьких глядачів добрим мовою казок і чаклунства? Якщо і є, то вона бере свій початок саме тут.

Коли: 25 листопада, 11:00 та 13:00

Де: Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра, вул. Миропільська, 1

Вартість: 100 грн

Квитки за посиланням 


Жіночі посиденьки "Вечорниці з ворожіннями"

Українські вечорниці – найцікавіша розвага. Наші прабабусі були переконані, що під час вечорниць відбуваються містичні речі. Якщо бути дуже уважним, можна розгадати таємничі знаки долі та дізнатись про своє майбутнє. 

Коли: 25 листопада, 12:00

Де: метро "Контрактова площа", вул. Костянтинівська 10/офіс 19 (вхід із двору), 1 хв пішки від метро "Контрактова площа"

Вартість: 600 грн

Квитки за посиланням


Концерт Моцарта "Реквієм"

Останній твір зальцбурзького генія так і не був завершений ним за життя. Моцарт помер, не встигнувши дописати "Реквієм", і нам залишається лише гадати, як би звучала ця меса в остаточному варіанті. Великий композитор та музикант-віртуоз встиг створити перший розділ "Реквієму". Після його смерті два австрійські композитори - Йозеф Ейбнер і Франц Ксавер Зюссмайєр - завершили роботу.

Коли: 25 листопада, 15:00

Де: Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка, вул. Володимирська, 50

Вартість: від 600 грн

Квитки за посиланням


Пригоди Батискафчика та Морського Коника

Українській мультфільм підіймає питання захисту навколишнього середовища. Головні герої - Батискафчик та Морський Коник - дбають про свою лагуну та рятують маленьку черепашку. Вона опинилася в біді через недбале ставлення людей до природи. Тривалість мультфільму - 26 хвилин, рекомендований вік - від 4 років.

Коли: 25, 26 листопада, 11:00

Де: Панетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Поліанна"

Вистава за однойменним твором Е. Портер. Дивовижна історія непереборно оптимістичної дівчинки може навчити багато чому не тільки малят, а й дорослих. У ранньому віці Поліанна втратила батьків і потрапила на виховання до рідної тітки, яка була відома суворим характером. Проте особливе бачення цього світу і пошук радості в усьому, що оточує, змінили життя не тільки Поліанни, а й багатьох мешканців міста, які жили своїми буденними клопотами. Адже Поліанна впевнена, що хороше можна знайти навіть у дуже складній ситуації і готова навчити цьому кожного. Рекомендований вік для дітей - з 11 років. 

Коли: 26 листопада, о 16:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням


KYIV MODERN BALLET. КАРМЕН.TV. РАДУ ПОКЛІТАРУ

Балет покладено на геніальну музику Бізе, проте, він набуває сучасної динаміки і нових інтонацій. Та сама Іспанія позаминулого століття з усіма її шармом і сильними характерами постає перед нами у нових барвах ХХІ століття, де так само кохають і помирають від любові, проте вже за участі сучасних технологій та обставин.

Коли: 26 листопада, 19:00

Де: Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва), вул. Межигірська, 2

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися