Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Києві на вихідних. Огляд актуальної афіши

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Києві. Тут є екскурсії, вистави, концерти, виставки та ще безліч цікавих подій для дітей та дорослих. Обирайте за власним смаком і не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


ПІКАССО - "Періоди геніальності".

Галерея живих картин в Universum Hall

Після майже двохрічної перерви відома в Україні та за її межами галерея живих картин відкриває свої двері в Universum Hall на ВДНГ. Кожен період творчості Пабло Пікассо має свою унікальну атмосферу та стиль. Ви почуєте серце "Синій період", де меланхолія і втраченість переплітаються у холодній палітрі блакитних відтінків. Далі ви перейдете до "Рожевого періоду", де ніжність і грація переважають, створюючи бездоганні образи. Почуєте вплив африканського мистецтва та масок у стилі "Періоду африканського мистецтва", де абстракція і примітивність переплітаються у незвичайних формах і лініях.

Коли: 23 грудня, 12:00

Де: UNIVERSUM HALL, пр.Академіка Глушкова, 1 ВДНГ, павільйон №6

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Море... Ніч... Свічки..."

Вистава у режисурі засновника театру Едуарда Митницького за пʼєсою Йосефа Бар-Йосефа Це велике море продовжує свій шлях. Але тепер з оновленим акторським складом. Прощаючись із категоріями вічними, людина йде назустріч спокусам. Втриматися на хвилях життєвого моря - майже циркова еквілібристика. Ноаха Грінвальда "сп'янило" життя великого міста. Що робити, якщо навколо стільки спокус? Чи можна змінити минуле і пірнути з головою в це безмежне море життя?

Коли: 23 грудня, 15:00

Де: Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, пр-т Броварський, 25

Вартість: 600 грн

Квитки за посиланням 


ЮА НІМЕ - німе кіно

Денні сеанси показу німого кіно за участі мультиінструменталіста. Це єдина постійна локація регулярних показів німого кіно з сучасним музичним live супроводом у виконанні мультиінструменталіста, музика якого пролунала у більш ніж 100+ концертхолах Німеччини, Франції, Італії, Бельгії, Австрії та США. Буває інколи несподіване поєднання німого кіно з авторською, класичною і сучасною музикою.

Коли: 23 грудня, 16:00

Де: UNIVERSUM HALL, пр.Академіка Глушкова, 1 ВДНГ, павільйон №6

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням


Дитяча новорічна інтерактивна казка

"Magical story"

"Чарівна країна" потребує героїв, а Magical story подарує їх їй. Головна героїня напередодні свого дня народження бачить сон - хтось розбиває "Зимове серце" і тепер більше ніколи у світі не буде ані різдвяних, ані новорічних свят. За всім цим стоїть злий Гоблін, що живе у болотяній країні. Головна героїня з друзями відправляються рятувати "Чарівну країну" та свята. Це буде фантастична подорож з безліччю пригод. 

Коли: 23, 24 грудня, 11:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Різдвяна крамничка тітоньки Мальви"

Різдвяна вистава для дітей від 5 років в Києві. Різдво - це час для смаколиків з дивовижного фургончика тітоньки Мальви. Якщо ви раптом не знаєте, хто це така і що то за смаколики, то не страшно - наша вистава все вам розповість та покаже. Відомо, що фургончик тітоньки Мальви з’являється на площі за день до Різдва, але ніхто не бачить як він в'їжджає в місто та пізніше полишає його. Проте всі знають, що з його появою на них чекають тістечка, шоколадки, фантастичні торти, свіжоспечений зефір! І яке ж свято без пригод!

Коли: 23, 24 грудня, 12:00, 14:00

Де: Театр Юного Глядача (ТЮГ), вул. Липська, 15/17

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням


NOTRE DAME DE PARIS Le Concert 

Роман Віктора Гюго "Собор Паризької Богоматері" вийшов у світ без малого майже 200 років тому, але його репутація та слава тільки зростають. Вже й сам собор зазнав нищівної пожежі, а історія чарівної Есмеральди та закоханих у неї чоловіків продовжує перехоплювати подих у публіки. Не просто так слово "рок" було викарбувано на стіні цієї будівлі - воно визначає долю героїв. Але на шляху до трагічного фіналу у них будуть дивовижні миті щастя та кохання.

Коли: 23, 24 грудня, 18:00

Де: Палац Україна, вул. Велика Васильківська, 103

Вартість: від 510 грн 

Квитки за посиланням 


Новорічна дитяча вистава

"Новорічні та різдвяні бали у гостях у сонечка"

Різдвяні та Новорічні бали для дітей від 3 до 12 років та їх родин "Сонечко" (Божья коровка) — це театр для найменших глядачів, але на цих балах увагу, розваги та частування отримають навіть дорослі. На свята чекають малят у маскарадних костюмах, а дорослих у урочистому вбранні.

Коли: 23, 24 грудня, 15:30

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 450 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Чарівні пригоди Святого Миколая"

Новорічна мультимедійна вистава для дітей. Підступна Солоха викрала в Сніговика листи до Святого Миколая. Через це діти в усьому світі можуть залишитися без подарунків. Відважні Крижинка та Зайчик-Красень рушають у подорож, щоб відновити справедливість. А маленькі глядачі, завдяки спеціальним паличкам-гаджетам, зможуть допомогти героям. Вони зможуть викликати сніг та наряджати ялинку. Вистава одночасно відбувається на сцені та на екрані.  

Коли: 24 грудня, 11:00 та 13:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 220 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна вистава для дітей

"Казка про Мороза-Морозенка"

Вистава для дітей про дівчинку Марічку, яку примхлива мачуха з доньками відправили до зимового лісу збирати ягоди. Завдання нездійснене, але у бідної дівчини не було вибору, тож вона пішла у ліс. Аж раптом зустріла там Мороза Морозенка. Марічка змогла відповісти на всі питання володаря ліса та отримала за це щедру винагороду. Але ж вдома на неї чекають мачуха з доньками, які хочуть отримати ще більше подарунків від Мороза Морозенка. 

Коли: 24 грудня, час уточнюйте 

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися