Куди піти в Києві на вихідних. Огляд актуальної афіши

Фільм "Подорож Сонячною системою"

Це переважно дитячий захід, який дозволить маленьким дослідникам зрозуміти нашу систему, які є в неї планети та з чого вони складаються. Діти на власні очі побачать, якими є ті далекі планети, які в них є супутники, ближче познайомляться з величним Сонцем. Фантастичною подорож зроблять сучасні технології – оптико-механічний проєктор, цифрові та проєкційні системи. За допомогою всіх цих пристроїв кожна вистава Планетарію дозволяє глядачам у буквальному сенсі зануритись у космічний Всесвіт та відчути себе головним героєм дивовижних подорожей.

Коли: 30 грудня, час уточнюйте за посиланням

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: 500 грн

Дитяча вистава

"Святкові історії Святого Миколая"

Вистава у виконанні фольклорно-етнографічного ансамблю KALYNA. Святий Миколай запрошує вас відвідати чарівний світ української зими. Там ви познайомитесь з давніми традиціями, а також на вас чекають таємничі пригоди. Ви почуєте колядки та щедрівки, побачите веселі танці.

Коли: 30 грудня, 12:00, 15:00, 17:00

Де: ТЦ "Україна", площа Перемоги, 3

Дитяча новорічна інтерактивна казка "Magical story"

"Чарівна країна" потребує героїв, а Magical story подарує їх їй. Головна героїня напередодні свого дня народження бачить сон - хтось розбиває "Зимове серце" і тепер більше ніколи у світі не буде ані різдвяних, ані новорічних свят. За всім цим стоїть злий Гоблін, що живе у болотяній країні. Головна героїня з друзями відправляються рятувати "Чарівну країну" та свята. Це буде фантастична подорож з безліччю пригод.

Коли: 30 грудня, 11:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Концерт "Велика Різдвяна Коляда"

Команда етнофесту та його натхненник Олег Скрипка вже більш ніж 15 років тримають культурний фронт на захист і популяризацію українського Різдва на супротив домінуючого несмаку і панування пострадянської сурогатної спадщини святкування зимових дат. На вас чекає Великий Різдвяний Ярмарок, стародавній Сокиринський Вертеп (реконструкція 18 століття), великий благодійний Різдвяний бал у супроводі НАОНІ Оркестра та ВВ, дорослі й маленькі колядники, дитячі забави і майстер класи, етно фейшн, етно ді-джеї, народні танці, смаколики і, звісно, Олег Скрипка щиро вас зустрінуть, зігріють і розважуть та про Різдво усе розкажуть на яскравих і незлічених локаціях КВЦ Парковий, в теплі, затишку, у вишуканій святковій атмосфері та безпеці (схованка на випадок аларму у близькому доступі). Тож приходьте всі натхненні та костюмовані відповідно до наших традицій та вашої нестримної фантазії стосовно Вертепу, Маланки і Різдва. Найліпші ветепні зірки та маски отримують у подарунок авторське вино "Країна Мрій", а нашим славним воякам спільним зусиллям зберем з вами благодійну поміч. Вхід дітям до 10 років безкоштовний та військовим за наявності посвідчення УБД.

Коли: 30 грудня, 15:00

Де: КВЦ "Парковий", Паркова дорога, 16А

Вартість: від 850 грн

Новорічний концерт Юрія Великого

Важкий рік краще за все проводжати не тримаючи на нього образ. А новий рік потрібно зустрічати з усмішкою та надією. Найкращій український комік-пародист продемонструє вам свої вибрані номери. Юрій Великий створив цілу галерею незабутніх образів: Лукашенко, Путін, Кадиров, Гіркін та інші. З його пародій сміються мільйони українців. “Ми зібрали найкращу програму за останній рік, тому я впевнений, що очікування глядачів виправдаються на 100%”, - каже сам комік.

Коли: 30 грудня, 18:00

Вартість: від 350 грн

Новорічний концерт НАОНІ

"За п'ять годин до Нового Року"

На честь Нового року Національний академічний оркестр народних інструментів під управлінням головного диригента, народного артиста України Віктора Гуцала зробить фантастичний подарунок киянам та гостям міста. Концерт "За п’ять годин до Нового року" - це мікст різдвяних та святкових хітів та композицій з всесвітньо відомих, улюблених усіма фільмів. Відчуйте святкову атмосферу на концерті провідного мистецького колективу України.

Коли: 31 грудня, 18:00