Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Києві на вихідних. Огляд актуальної афіши

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Києві. Тут є екскурсії, вистави, концерти, виставки та ще безліч цікавих подій для дітей та дорослих. Обирайте за власним смаком і не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Вистава "Імперія янголів"

Вистава за мотивом Бернара Вербера. Почнемо з героїв. Головний з них сам колись був людиною, але тепер змушений стати янголом-охоронцем для трьох різних душ. Французький письменник, вбивця та пройдисвіт слов'янської зовнішності та володарка титулу “Міс Всесвіт” з Америки. Якщо всі вони думають, що живуть складним та заплутаним життям, годі і говорити, про новоспеченого янгола, який має дати раду своїм підопічним! Помилки і спокуси трапляються героям на кожному кроці. І не тільки на грішній землі, а й на небі...

Коли: 13 січня, 18:00

Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Степана Гіги

В цей вечір буде як в пісні - "спогадів дощ, лине за нашим столом", адже Степан Гіга та його друзі виконають хіти, з якими вони виступали не на одній сотні концертів. Творчість Степана Гіги продовжує приваблювати нових шанувальників, попри їхній вік та музичні вподобання. 

Коли: 13 січня, 19:00

Да: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість: від 600 грн

Квитик за посиланням 


Вистава "Море... Ніч... Свічки..."

Вистава у режисурі засновника театру Едуарда Митницького за пʼєсою Йосефа Бар-Йосефа "Це велике море" продовжує свій шлях. Але тепер з оновленим акторським складом. Прощаючись із категоріями вічними, людина йде назустріч спокусам. Втриматися на хвилях життєвого моря - майже циркова еквілібристика. Ноаха Грінвальда "сп'янило" життя великого міста. Що робити, якщо навколо стільки спокус? Чи можна змінити минуле і пірнути з головою в це безмежне море життя?

Коли: 13 січня, 15:00

Де: Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, пр-т Броварський, 25

Вартість: 600 грн

Квитки за посиланням 


Льодове шоу Hogwart's Holidays

вiд зiрок Цирку дю Солей

Магія починається ще на вході в театральне фоє. Глядачі вирушать на зустріч пригодам темними коридорами Гоґвортсу та відвідають матч із квідичу. “Той-Кого-Не-Можна-Називати” намагатиметься зупинити вас, але разом ви подолаєте його. А після цього на всіх очікує святковий бал. Шоу рекомендовано для глядачів будь-якого віку.

Коли: 13 січня, час уточнюйте за посиланням 

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 450 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Дуже невихований кіт"

Дитяча розвиваюча вистава. Це історія про повагу та дружбу. Про те, як і чому важливо поважати інших. Вистава Херсонського академічного обласного театру ляльок, що брала участь у IV Міжнародному фестивалі театрів ляльок "І люди, і ляльки" у Львові у 2020 році. Рекомендований вік: від 3 років. Будівля Херсонського академічного обласного театру ляльок пошкоджена, тому колектив гастролює Україною.

Коли: 13 січня, 14:00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. Грушевського, 1А

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "ЮА НІМЕ - німе кіно"

Сеанси показу німого кіно проходять за участі мультиінструменталіста, музика якого пролунала у більш ніж 100+ концертхолах Німеччини, Франції, Італії, Бельгії, Австрії та США. У програмі - маловідомі та загальновизнані класичні повно- та короткометражні фільми (українські та закордонні). 

Коли: 13, 14 січня, 15:00

Де: UNIVERSUM HALL, пр.Академіка Глушкова, 1 ВДНГ, павільйон №6

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Котигорошко"

Це історія про те, як завжди знайдеться герой, котрий зовсім не планував ним бути. І тяжкі часи призводять його до цього, бо не можна стояти осторонь, коли на тебе нападають. Саме таким є наш герой Котигорошко, який рятує від Змія кохану дівчину, побратимів, а заодно й весь білий світ. Історія-подорож, у якій - за всіма вимогами жанру - герой пізнає себе і світ. А ще - це історія за мотивами української народної казки, тож у ній зберігається народний колорит і відчуття справжнього традиційного свята, бо починається і завершується подорож Котигорошка на Різдво.

Коли: 14 січня, 12:00

Де: Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, пр-т Броварський, 25

Вартість: від 80 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Крихітка Цахес"

Жанр - казка для дорослих в епоху пост-правди. Коли ви в останнє зустрічали в своєму житті Крихітку Цахеса? Ніколи? Не може такого бути! Можливо, ви просто не розгледіли його за чарами доброї феї чи не змогли роздивитися потворне обличчя за маскою в соціальній мережі? Є шанси, що він просто знайшов собі хороших піарників і тепер ви вже точно його не впізнаєте. "Цахеси" торують собі шлях до вершини в найрізноматніших сферах життя. Вони керують компаніями і проводять марафони по здійсненню мрій, вони користуються нашою довірою і присвоюють собі чужі досягнення, а іноді вони навіть стають диктаторами і керують цілими країнами.

Коли: 14 січня, 18:00

Де: Театр "Золоті Ворота", вул. Шовковична, 7А

Вартість: 350 грн

Квитик за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися