Куди піти в Києві на вихідних. Огляд актуальної афіши

Вистава "У Києві, на Подолі, або "Гдє ві сохнітє бєльйо"

Міську байку про співіснування єврейської та української родини, сповненої анекдотичних ситуацій, вам розкажуть багатогранні актори театру. Під час вистави ви дізнаєтесь рецепти єврейської кухні, заспіваєте відомі пісні, від душі посмієтесь разом із героями.

Тривалість вистави 100 хвилин.

Коли: 27 січня, 19:00

Де: Театр "Колесо", вул. Андріївський узвіз, 8

Вартість: 350 грн

Льодове шоу Hogwart's Holidays

вiд зiрок Цирку дю Солей

Магія починається ще на вході в театральне фоє. Глядачі вирушать на зустріч пригодам темними коридорами Гоґвортсу та відвідають матч із квідичу. “Той-Кого-Не-Можна-Називати” намагатиметься зупинити вас, але разом ви подолаєте його. А після цього на всіх очікує святковий бал. Шоу рекомендовано для глядачів будь-якого віку.

Коли: 27 січня, час уточнюйте за посиланням

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 450 грн

Вистава "Хіба ревуть воли, як ясла повні?"

Вистава за твором Панаса Мирного "Хіба ревуть воли, як ясла повні?". Ми знаємо цю книгу зі шкільної програми, але письменник поставив в ній питання, на яке і тепер важко знайти відповідь. Місце подій перенесено в тюрми, де молоді люди відбувають покарання за скоєні злочини. Саме ці герої знають напевне — чому хороші та чесні люди можуть вбити та пограбувати.

Коли: 27 січня, 16:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20Б

Кіносимфонія. НАОНІ оркестра

Колектив сім разів перемагав у проєкті “Битва оркестрів”. Сучасні зірки із задоволенням записуються разом з НАОНІ. Серед тих, хто співпрацював с оркестром: Олег Скрипка, Артем Пивоваров, Джамала, ONUKA та інші. Під час концерту пролунають композиції з наступних фільмів та серіалів: "Гаррі Поттер", "Одного разу в Америці", "Хрещений батько", "Зоряні війни", "Гра престолів" та інших.

Коли: 27 січня, 19:00

Де: Pochayna Event Hall, пр-т Степана Бандери, 23

Вартість: від 390 грн

ЕНЕЇДА

"Енеїда" - культова комедія для українців.  Класичний твір в "Берегині"  перетворили  в гостросучасне,  подекуди  на грані  фолу дійство з великою  кількістю фольклорних  пісень  та сучасних  танців.

Коли: 27 січня, о 18:00

Де: театр "Берегиня", вул І. Миколайчука 3А

Фільм "Подорож Сонячною системою"

Це переважно дитячий захід, який дозволить маленьким дослідникам зрозуміти нашу систему, які є в неї планети та з чого вони складаються. Діти на власні очі побачать, якими є ті далекі планети, які в них є супутники, ближче познайомляться з величним Сонцем. Фантастичною подорож зроблять сучасні технології – оптико-механічний проєктор, цифрові та проєкційні системи. За допомогою всіх цих пристроїв кожна вистава Планетарію дозволяє глядачам у буквальному сенсі зануритись у космічний Всесвіт та відчути себе головним героєм дивовижних подорожей.

Коли: 27, 28 січня, час уточнюйте на кожний день за посиланням

Де: Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Концерт "ЮА НІМЕ - німе кіно"

Сеанси показу німого кіно проходять за участі мультиінструменталіста, музика якого пролунала у більш ніж 100+ концертхолах Німеччини, Франції, Італії, Бельгії, Австрії та США. У програмі - маловідомі та загальновизнані класичні повно- та короткометражні фільми (українські та закордонні).

Коли: 27, 28 січня, 15:00

Де: UNIVERSUM HALL, пр.Академіка Глушкова, 1 ВДНГ, павільйон №6

Вистава "Сон літньої ночі"

За однойменою п'єсою Вільяма Шекспіра. Під час вистави глядачі шукатимуть відповіді на одвічні питання. Коли у пошуках порятунку, правди й ніжності ми ховаємося у мріях? Коли сон випускає найбільші страхи, які ховаємо навіть від самих себе? Коли ми боїмося переходити в царство марень, аби не оживити заповітні мрії, нескорені бажання, яким місце в іншому житті. Коли уві сні безпечніше, ніж наяву? Коли ми не хочемо прокидатися? Чи хочемо, та не можемо? Коли ми сміємося до сліз, але ці сльози ранять наше серце? Що станеться, коли комедія, наповнена силою Квітки Богів, набуде кольору, який був невідомий донині, а наш сміх і наші друзі постануть в іншому світлі? Коли жарти, що лікують, стануть механізмом виживання, захистом від страху й бруду, отрутою для тендітної душі? Яким станемо ми та світ навколо, якщо навіть Боги закриють очі, щоб не бачити світла, яке так потрібне нашій землі?

Коли: 28 січня, о 18:00

Kyiv Modern Ballet.

Довгий різдвяний обід, Жінки у ре мінорі

"Довгий різдвяний обід" – балет-роздум за мотивами п’єси видатного американського драматурга Торнтона Вайлдера на музику Антоніо Вівальді. Історія родини Баярдів протягом 90 років подається у вигляді сценок з життя. Всі вони відбуваються у їдальні під час різдвяних обідів. У вас на очах змінюються звичаї у США та у конкретній родині. Йдуть одні члени сім’ї та з’являються нові. Це й називається – життя.

"Жінки у ре мінорі" – балет на одну дію на музику Йоганна Себастьяна Баха. В ньому розповідається про трагічну історію жіночої дружби.

Коли: 28 січня, 18:00

Вартість: від 290 грн

Концерт "Парфумер" симфонічне релакс-шоу"

Антистрес-концерт "Парфумер" в Universum Hall дає можливість насолодитися прекрасною авторською музикою Геніального композитора та музиканта міжнародного класу, музика якого вже встигла підкорити тисячі українців у виконанні Eclectic Sound Orchestra. Чуттєва музика Габріеля Денаро стирає міжпросторові рамки, об’єднує весь спектр емоцій, бо її можна чути, її можна бачити та, найголовніше, її можна відчувати! Недарма музична спільнота називає композитора автором "музики для душі". Завдяки живому виконанню інструментальної музики та різноманітним ароматичним інсталяціям, дійство перетворюється в аутогенне тренування, що дозволяє знизити рівень стресу і відновити емоційну рівновагу.

Коли: 28 січня, 17:00

Вартість: від 450 грн

Вистава "Море... Ніч... Свічки..."

Вистава у режисурі засновника театру Едуарда Митницького за пʼєсою Йосефа Бар-Йосефа "Це велике море" продовжує свій шлях. Але тепер з оновленим акторським складом. Прощаючись із категоріями вічними, людина йде назустріч спокусам. Втриматися на хвилях життєвого моря - майже циркова еквілібристика. Ноаха Грінвальда "сп'янило" життя великого міста. Що робити, якщо навколо стільки спокус? Чи можна змінити минуле і пірнути з головою в це безмежне море життя?

Коли: 28 січня, 15:00

Де: Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра, пр-т Броварський, 25

Вартість: 600 грн