Куди піти у Києві: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Києві на вихідних. Огляд актуальної афіши

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними у Києві. Тут є екскурсії, вистави, концерти, виставки та ще безліч цікавих подій для дітей та дорослих. Обирайте за власним смаком і не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Чаювання в ЦУМі

На вас чекає святкування китайського нового року в TEAHOUSE ЦУМ. Тільки один раз на рік для вас: заварювання китайських чаїв в мандарині, дегустація чая, традиції святкування китайського нового року.

Коли: 10 лютого, 12:00

Де: ЦУМ, вул. Хрещатик, 38, 6-й поверх 

Вартість: безкоштовно

Подробиці за посиланням 


Екскурсія "Таємне місто 2"

На вас чекаж захоплююча мандрівка, тривалістю 2,5 години. Зустрінемось там, де закінчили минулу подорож – на розі вулиць Олеся Гончара та Стрітенської (Гончара,8/5). А от де завершимо – секрет, бо ж відомо, що "язик до Києва доведе, а у Києві – загубить". Отже, кінцева точка маршруту невідома. Але точно будуть таємні двори, заплутані переходи та цікавезні історії, які розповідатиме професійний екскурсовод. "Таємне Місто" і "Таємне Місто 2" - різні, тому занурення у світ київських таємниць можна почати з будь-якої екскурсії.

Коли: 10 лютого, 14:30-17:00

Де: початок на розі вулиць Олеся Гончара та Стрітенської (Гончара, 8/5)

Вартість: від 250 грн

Реєстрація та подробиці за посиланням 


Дитяча вистава "Таємниця чарівної скриньки"

Веселу та пізнавальну виставу "Таємниця чарівної скриньки" створено для дітей від 5 до 10 років. Але її цікаво буде подивитись також і дорослим. Чарівний сюжет, яскраві персонажі, унікальна можливість побувати всередині дива викличуть неабиякий інтерес у дітей, а батькам підкажуть інструменти і способи, як зацікавити своїх діточок різними науками - водночас природними, і гуманітарними. У кожному віці людина по-іншому сприймає сенси, які закладено до вистави авторами. Для дітей - це чарівна казка, а для дорослих - мудра притча.

Коли: 10 лютого, 15:00

Де: Київська фортеця, бульвар Лесі Українки 12-14

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням


Вистава "Конотопська відьма"

Блискуча комедія  Григорія Квітки-Основ’яненка. Сатира,  гумор та  бурлеск  тут поєднуються з блискучим  професіоналізмом  знавців фольклористів-акторів театру "Берегиня". Дотепними жартами та  містичними подіями  наповнені  пригоди  сотника  Забрьохи  та писаря  Пістряка.  А самі тільки прізвиська конотопських відьмочок змусять вас сміятися ще довго після вистави. Ми розкажемо про самодурство та здирство, які здатні загубити будь-яку гарну справу.  А от чи притаманно це сучасній Україні, вирішувати вам.

Коли: 10 лютого, 18:00

Де: Театр "Берегиня", вул І. Миколайчука 3А

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Маркет знижок у Всі.Свої

Українські бренди підготували знижки від -10% до -50% на зимові та осінні колекції, а також чимало особливих пропозицій. Щоб кожен зміг купити омріяну річ, яка тішитиме серце весною та буде актуальна наступної осені.

Близько 100 українських виробників запропонують для вас: трендовий жіночий та чоловічий одяг, взуття на холодний сезон і на прийдешню весну, сумки різноманітних стилів, розмірів та матеріалів, актуальні в’язані й шкіряні аксесуари. А ще працюватиме зона відпочинку та фудкорт.

Коли: 10-11 лютого, с 10:00 до 20:00

Де: Всі.Свої, вул. Десятинна, 12

Вартість: вхід вільний

Подробиці за посиланням 


Вистава "Повернення блудного батька"

Одна з кращих комедійних вистав – "Повернення блудного батька". Це запальна комедія, яку не покажуть в жодному театрі, повідає цікаву історію про столичне сімейство, яке жило у 70-х роках минулого століття. На цій виставі вам сподобається все, але ми почнемо говорити, хто виконуватиме головні ролі – це важливо.

Коли: 10 лютого, 18:00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 грн 

Квитки за посилання 


DALI.DIGITAL - Галерея живих картин в Universum Hall

Це інсталяція, яка переносять нас у віртуальний простір, наповнений фантастичними образами, нелогічними зв'язками та абсурдністю. Кожне полотно створено з майстерністю і здатне захопити нас у свою власну віртуальну реальність. У творчості Сальвадора Далі ми зустрічаємо незвичайні комбінації об'єктів, несподівані перетворення і нелогічні зміни пропорцій. Він переносить нас у світ сюрреалістичних снів, де гравітація перестає існувати, а реальність постає перед нами у неповторному вигляді. "Dali.Digital.Surrealism" відкриває перед нами можливості безмежного експерименту та візуального захоплення.

Коли: 10 лютого, 11:00

Де: UNIVERSUM HALL, пр.Академіка Глушкова, 1 ВДНГ, павільйон №6

Вартість: від 300 грн

Квитки за посиланням 


Дитячий майстер-клас "Печиво з маршмелоу"

На дитячому майстер-класі готуємо шоколадне печиво з маршмелоу разом із Віталіною Мкртчян — переможницею телевізійного проєкту "Супермама" та учасницею кулінарного шоу "МастерШеф". Батьки в цей час зможуть насолодитися компанією друзів або другої половинки за неспішним сніданком в BEEF та келихом ігристого. А діти під пильним наглядом нашої кулінарної феї будуть створювати свої власні солодкі шедеври.

Коли: 11 лютого, 13:00

Де: BEEF meat & wine, вул. Шота Руставелі, 11

Вартість: 800 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Жінка в Берліні"

В основі вистави – щоденникові записи журналістки, яка перебувала у підвалі без їжі, води, газу та електрики, під постійними обстрілами в останні дні Другої світової війни, жінки, що була свідком найжахливіших людських вчинків, жінки, яка, поряд із тисячами таких самих жінок, стала трофеєм для солдат савєцької армії. Завдяки своїй силі духу, почуттю гумору та вмінню критично мислити, їй щоденно вдавалось знаходити сили, щоб фіксувати свій досвід виживання у спаплюженому доблєсной красной армією місті, не втрачаючи оптимізму та вітальної енергії.

Коли: 11 лютого, 18:00

Де: Український малий драматичний театр, вул. Олеся Гончара, 33

Вартість: 400 грн

Квитик за посиланням 


Майстер-клас із виготовлення віял

На майстер-класі ви дізнаєтесь історію виникнення віял та їх різновиди; пір'я яких птахів використовували найчастіше. Навчимося спілкуватися "мовою віял", виготовляти віяла власноруч (з символом року чи авторським підписом). Створимо віяло для улюбленої іграшки, а ще віяло-шпаргалку

Оглянемо неймовірну колекцію віял Олександра Міловзорова під музичний супровід. 

Коли: 11 лютого, 12:00

Де: Будинок-музей Тараса Шевченка, Тараса Шевченка провулок, 4

Вартість: 150 грн

Подробиці за посиланням 


Малювання з устрицями та просеко 

Станьте митцем і під келих просекко намалюйте свій love-love-шедевр. З нас – усі матеріали, натхнення, ігристе й устриці для пробудження творчого апетиту.

Коли: 11 лютого, 14:00

Де: ТРЦ River Mall, Дніпровська набережна, 12

Вартість: 500 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися