Автівки, які будуть блокувати під’їзд до вокзалу в Києві, евакуюватимуть

Автівки будуть евакуювати

Мер Києва Віталій Кличко закликав киян не залишати авто біля залізничного вокзалу. Автівки можуть заблокувати під’їзд до вокзалів. В такому разі відповідні служби будуть евакуювати транспортні засоби.

"Звертаюся до киян: не залишайте масово свої авто біля залізничного вокзалу. Звідти триває евакуація жінок і дітей потягами. Підвозять людей. Зараз покинуті автівки, які блокують під’їзд до вокзалу, служби евакуюють на вулиці поруч – Жилянську, Саксаганського та інші", - сказав Кличко.

За його словами, військова адміністрація попереджає, що безконтрольно залишені на Привокзальній площі авто, що блокують проїзд і швидку евакуацію, можуть бути конфісковані на потреби оборони і захисту Києва. "Тому не залишайте свої автівки там, де вони заважають!", - наголосив Кличко.

Як повідомлялось, "Укрзалізниця" відправить ще один евакуаційний рейс з Києва до Львова сьогодні о 17:00.  Поїзд відправиться з вокзалу "Дарниця" (лівий берег). Посадка в евакуаційні поїзди безкоштовна. Пріоритет надається дітям, жінкам та літнім людям. 


 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися