Актуально

Яка найдорожча кішка в світі: топ-7 порід

Вартість деяких порід кішок досягає десятків тисяч доларів

Кіт - це не лише пухнастий товариш, але й повноправний член родини та вірний друг. Однак деякі породи котів, які вважаються більш рідкісними та унікальними, вражають своїми цінами. 

"Коментарі" розглянули найдорожчих порід котів у світі та, що робить їх такими унікальними.

Найдорожчі кішки у світі, починаючи з найдорожчої:

Кішка Ашера

Ціна: 125 000-150 000 доларів США

Ашера - це гібридна порода кішок, яка була виведена шляхом схрещування африканського сервала, азіатської леопардової кішки та домашньої кішки. Це одна з найрідкісніших і найдорожчих порід кішок у світі. Вона має довгу, струнку статуру, товсту шерсть, яка може бути будь-якого кольору, і великі, виразні очі. Ашера - це розумна, активна і ласкава кішка, яка любить грати і досліджувати. 


Кішка Саванна

Ціна: 10 000-50 000 доларів США

Саванна - це ще одна гібридна порода кішок, яка була виведена шляхом схрещування африканського сервала та домашньої кішки. Вона має довгу, струнку статуру, товсту шерсть, яка може бути будь-якого кольору, і великі, виразні очі. Саванна - це розумна, активна і ласкава кішка, яка любить грати і досліджувати. Представники цієї дорогої породи, які не звикли до незнайомців, починають гарчати і шипіти. Саванни сильні та рухливі, легко застрибують на високі шафи, холодильники і дверні прорізи. 


Кішка Тойгер

Ціна: 5 000-10 000 доларів США

Тойгер - це порода кішок, яка була виведена шляхом схрещування бенгальської кішки та азіатської леопардової кішки. Вона має коротку, щільну шерсть, яка має характерний леопардовий малюнок. Тойгер - це активна, грайлива і ласкава кішка, яка любить бути в центрі уваги.


Кішка Кхао Мані

Ціна: 5 000-10 000 доларів США

Кхао Мані - це порода кішок, яка походить з Таїланду. Вона має коротку, білу шерсть і сині очі. Кхао Мані - це тиха, спокійна і ласкава кішка, яка любить проводити час зі своїми власниками. У Таїланді найкращими вважаються представники породи као-мані з очима різного кольору, часто їх дарують як котів, які приносять успіх.


Бенгальська кішка

Ціна: 2 000-5 000 доларів США

Бенгальська кішка - це порода кішок, яка була виведена шляхом схрещування африканського сервала та домашньої кішки. Вона має коротку, щільну шерсть, яка має характерний леопардовий малюнок. Бенгальська кішка - це активна, грайлива і ласкава кішка, яка любить бути в центрі уваги.


Кішка Мейнкун

Ціна: 1 000-5 000 доларів США

Мейн-кун - це велика порода кішок, яка походить з США. Вона має довгу, густу шерсть, яка може бути будь-якого кольору. Мейн-кун - це розумна, ласкава і доброзичлива кішка, яка любить проводити час зі своїми власниками.


Перська кішка

Ціна: 1 000-5 000 доларів США

Перська кішка - це давня порода кішок, яка походить з Персії (сучасний Іран). Вона має довгу, густу шерсть, яка може бути будь-якого кольору. Перська кішка - це спокійна, ласкава і доброзичлива кішка, яка любить проводити час вдома.


Ціни на цих кішок можуть коливатися в залежності від їх родоводу, зовнішніх характеристик і місця розташування розплідника.

Яка порода котів живе найдовше?

Серед порід котів, які живуть найдовше, перше місце посідає порода сіамських котів. З середньою тривалістю життя від 15 до 20 років, сіамські коти відомі своєю елегантністю та вражаючими блакитними очима.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися