У Києві збирають гроші на добудову Центру для онкохворих дітей

Проживання з родиною під час реабілітації безплатне

У Києві збирають гроші, щоб добудувати Центр для онкохворих дітей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію проєкту компанії АІММ та благодійного фонду "Запорука".

Після реалізації проєкту кількість сімей, які зможуть перебувати у центрі "Дача" з дітьми, збільшиться вдвічі — до 15 родин або 350 сімей на рік. Зараз цей заклад орендує приміщення. На першому поверсі нової будівлі будуть розташовані спеціалізовані кабінети психолога та фізіотерапевта з необхідним для процедур обладнанням, простора кухня-їдальня, великий зал, де можуть проходити ігри, кінопокази або волонтерські заходи.

У центрі спроєктували кімнати для людей з інвалідністю або людей, які тимчасово не у змозі самостійно пересуватися, а також додаткові кімнати для рідних дитини, що знаходиться у лікарні з іншим родичем. На другий поверх можна буде потрапити внутрішніми сходами та ліфтом, а також звивистими сходами, які виходять на головний фасад. На другому поверсі будуть розташовані 12 кімнат для проживання сімей із дітьми, а також два великих ігрові зали.

За даними благодійного фонду "Запорука", зараз у Центрі для онкохворих дітей "Дача" перебувають шість сімей, які лікуються та проходять реабілітацію. На будівництво нової будівлі вже залучили понад 15,7 мільйона гривень з 18 необхідних. Новий центр будують з 2018 року. За цей час благодійний фонд придбав земельну ділянку, розробив архітектурний проєкт, збудував "коробку" та провів внутрішні комунікації у нову будівлю.

Дитячий рак виліковний — у благодійному фонді "Запорука" закликають доєднатися до допомоги дітям у подоланні хвороби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися