На київському залізничному вокзалі робитимуть безкоштовні щеплення: хто може взяти участь

Приходити можна з 11:00 до 17:00

З початку 25 квітня розпочинається Всесвітній тиждень імунізації. У зв'язку з цим мешканцям столиці та деяких інших міст буде надана додаткова можливість вакцинуватись проти хвороб.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

На залізничному вокзалі у Києві робитимуть безкоштовні щеплення дітям і дорослим. Як повідомляє UNICEF Ukraine, 25-28 квітня (з 11 по 17 годину) дорослі і діти зможуть безплатно вакцинуватись в дитячих точках “Спільно” на залізничних вокзалах у Києві, Харкові, Одесі, а також у середмісті Львова та Дніпра. Там вакцинальні бригади Міністерство охорони здоров’я України зроблять вам чи вашій дитині планові щеплення, яких бракувало, та бустер від COVID-19.

Вже 27 та 28 квітня на точках “Спільно” відбудуться відкриті вікторини для всіх охочих. Реєстрація не потрібна.

За словами директорки Департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації Валентини Гінзбург, вакцинація, зокрема, дітей за календарем щеплень не лише знижує ризик зараження, а й допомагає уникнути ускладнень. Останні можуть призвести до інвалідності та навіть летальних наслідків.

Нагадаємо, в Охматдиті врятували життя 9-місячній пацієнтці. Унікальна трансплантація печінки з одномоментною корекцією життєзагрожуючої вади серця, яка тривала майже добу.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися