У Києві запустили першу в Україні мережу 5G: подробиці

В офісі однієї з київських компаній запустили першу працюючу мережу 5G на території України. Даний центр 5G призначений для тестування обладнання і додатків в режимі 24/7. Про це повідомили на сайті видання "gagadget".

Повідомляється, що доступ до нього будуть надавати операторам мобільного зв'язку, а також потенційним клієнтам і стартапам. У компанії заявили, що в центрі встановили основні елементи 4G і 5G, а також розгорнули автономну виділену мережу 5G.

Також наголошується, що мережа містить невелике ядро, Rjuter 6000 для IP-підключення та систему радіодоступу з використанням відповідної системи.

Довідка: 5G є п'ятим поколінням мобільного зв'язку, яке діє на основі телекомунікаційних стандартів нового покоління. Технології зв'язку з цим повинні забезпечувати вищу пропускну здатність у порівнянні з технологіями минулого покоління, що дозволить забезпечувати більшу доступність широкосмугового мобільного зв'язку, а також використання режимів прямого з'єднання між абонентами.

Також зв'язок дозволяє створювати надійні масштабні системи комунікації між пристроями, а також менший час затримки, менша витрата батареї, що сприятливо позначиться на розвитку користування інтернету.

У питанні безпеки даної мережі у світі існує науковий консенсус, який робить висновок, що технологія 5G є безпечною, а всі аргументи проти неї є конспірологічними теоріями, які пов'язані з новизною технології.

Раніше "Коментарі" повідомляли про початок масової вакцинації від COVID-19 в Києві.

Читайте також про новий річний тариф на газ для киян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

4 червня 2021, 11:51

Правдоруб, что бы у вас не стоял, что бы жена не давала и что бы вообще вас никто не любил

Андрей

4 червня 2021, 11:50

В Китае уже работают над 6G, а в Украине до сих пор 4G много где нормально не работает.

Правдоруб

2 червня 2021, 12:16

Что бы 5G исчезло с лица мира, перестало работать. Что бы в Украине это 5G нигде не было установлено и нигде нее работало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися