Даєш кіберспорт: на ВДНГ з'явиться нова арена

Кібер арена на ВДНГ розрахована на 200 осіб

Кіберспорт отримує все більше прихильників як у всьому світі, так і в Києві. Саме для цих цілей на виставковому комплексі ВДНГ побудують спеціалізований мультимедійний майданчик для кібер змагань. Про це повідомляє AIN.

Майданчик розрахований на 200 місць і призначений для проведення онлайн-турнірів. Ідея появи в столиці такого об'єкта полягає в постійній генерації контенту високої якості. Київська арена підійде для проведення турнірів будь-яких форматів: п'ять на п'ять, один на один і т.п. На ній будуть екрани, місця для команд, гравців і господарів. Все буде адаптовано до декількох мов.

Кіберспортивна арена буде розташована в сьомому павільйоні ВДНГ. Її загальна площа складе понад 1000 кв. метрів, а площа самої Арени (трибуна, сцена, коментатори) складе 450 кв. метрів.

На WePlay Esports Arena Kyiv будуть проходити щоквартальні і великі щомісячні кіберспортивні турніри, а також матчі, які "можуть не подавати інтересу для такої широкої аудиторії, але покажуть гравцям, що доступ до про-етапу відкритий".

Як повідомляв портал "Коментарі", призовий фонд по грі Dota 2 вже перевищив тридцять три мільйони доларів і продовжує зростати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися