У Києві з'явилася нова тестова зона 5G-зв'язку

Нарешті настав цей довгоочікуваний момент: у місті відкрили першу тестову зону для перевірки 5G-підключення

Так, нещодавно технологічна зона 5G Lab розгорнула фрагмент 5G-мережі для того, щоб з'явилася можливість провести тестування найрізноманітніших інноваційних рішень, а також для перевірки сервісів і пристроїв.

Від Олександра Шелеста, заступника міністра цифрових трансформацій з питань розвитку цифрових інфраструктур, було отримано інформацію про те, що дані інновації та введені елементи сучасних технологій покликані допомогти Україні стати успішною та розвиватися в напрямі цифрової економіки. Саме тому було висунуто ідею про те, що в країні було б добре забезпечити доступ до 5G. Фахівці припускають, що саме за допомогою цього зв'язку користь буде не тільки для споживачів, а й для власників бізнесу та його розвитку в цілому.

Також Шелест додав, що територія технічної зони скоро буде доступна для того, щоб підприємці протестували технологію зв'язку 5G, а також провести тест своїх ідей і дізнатися, які можна вибрати інноваційні рішення для впровадження їх у свій бізнес. Заступник міністра цифрових трансформацій сказав, що за допомогою цієї зони українці, які мають деякі негативні установки з приводу 5G-зв'язку, зможуть переконатися в тому, що вона піде країні та їм на користь, а головне - не завдає ніякої шкоди.

Відвідати зону можна в будь-який час доби та в будь-який день, але відвідування дозволено, лише якщо ви запишетеся попередньо

Нагадуємо, що у Київському СІЗО також з'явився доступ до мобільного інтернету та зв'язку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися