На станціях метро Києва для дітей проводять розважальні програми

Де та коли у столиці подарують радість малюкам

У Києві волонтери компанії KiwiParty проводять безкоштовні розваги для дітей у метро. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів розважальних програм.

Два дні поспіль, 29 та 30 березня, волонтери компанії KiwiParty проводитимуть супергеройську програму для дітей на шести станціях метро. Для юних киян підготували веселі ігри, творчі та розвиваючі завдання.

"Поруч з нами завжди сміх та веселощі, захоплюючі творчі завдання та розваги. Приводьте діток до зручної для вас станції метро, дозвольте яскравим емоціям поринути в світ вашої дитини", — йдеться в повідомленні компанії.

Сьогодні, 29 березня, волонтери працюють на станціях метро "Героїв Дніпра" (11:00), "Мінська" (13:00) та "Оболонь" (15:00). У середу, 30 березня, безкоштовно розважатимуть дітей на станціях метро "Університет" (11:00), "Палац Україна" (13:00) та "Либідьська" (15:00).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва десятки людей ховаються від обстрілів житлових масивів російськими окупантами на станції метро "Сирець" — життя в укриттях столичного метро у світлинах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися