Поки ви спали, нардеп Тищенко влаштував гулянку в ресторані на День народження дружини. Розповідаємо, що там було

Здається, одіозного народного депутата від "Слуги народу" Миколу Тищенка життя нічому не вчить. Після гучного торішнього скандалу із рестораном "Велюр" чиновник влаштував гучне гуляння для своєї дружини Алли Баранівської, яка днями святкувала свій День народження.

Що трапилося?

За даними журналістів видання "Страна", вечірку влаштували у фешенебельному ресторані готелю "Fairmont". При тому, що за умовами жорсткого карантину в Києві працювати ресторани можуть тільки вранці.

Журналісти стверджують, що це була не просто вечірка в колі друзів, а для гостей співала виконавиця Катя Корецька. ЗМІ навіть опублікували відео з ресторану, на якому зафіксовано святкування. На кадрах можна помітити, що гості не носять захисних масок, на відміну від персоналу ресторану.

Як виправдовується депутат?

Сам Тищенко поки зберігає мовчання. За нього говорить один із його помічників, який переконує, що святкування День народження дружини народного депутата відбувалося вдома.

Втім, журналістам вдалося сфотографувати автомобіль Миколи Тищенка біля готелю, де, швидше за все, й відбулося свято.

Раніше журналісти "Коментарів" повідомляли, що жорсткий локдаун у Києві був продовжений до 30 квітня. Однак це ще не остаточна дата завершення карантинних обмежень у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися