Гарячі какао-бомби або іменне намисто. Цікаві ідеї для подарунків на Різдво

Интересные идеи для подарков на Рождество

Є час і місце, щоб зробити класичний подарунок — і Різдво не одне з них. Типові подарунки можна робити в будь-який інший день. Ви знаєте, що для подарунків не потрібен спеціальний привід? А от на Різдво можна вигадати щось цікаве.

Наводимо вам цікаві пропозиції подарунків на Різдво:



Неоновий знак на замовлення

Освітліть будь-яку кімнату за допомогою неонової вивіски, на якій написано ім’я, мантру чи будь-яку іншу фразу, яка зробить простір неймовірним. Відсортуйте 36 шрифтів і 12 кольорів, поки не знайдете ідеальний варіант.



Дивовижна наука

Придбайте книжку з цікавими науковими експериментами. Поруч із покроковими інструкціями одаровані дізнаються більше про те, як і чому це працює з наукової точки зору. 



Гарячі какао-бомби

Киньте гарячі какао-бомби, наповнені святом, у кухоль, наповнений теплим молоком, і подивіться, як вони тануть. Кінцевий результат: насичений гарячий шоколад з міні-зефіром, шматочками перцевої м’яти та відблисками святкового настрою (червоні та зелені бризки). 

 

Намисто з кількома іменами

Ідеально підходить для новоспеченої мами, друзів або закоханих. Намисто з іменем — спосіб зберегти своїх близьких біля серця.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися