Як дотриматись новорічної обіцянки: 5 порад

Ось п’ять порад, які допоможуть вам почати виконувати свої обіцянки.

Швидше за все, колись у вашому житті ви прийняли новорічне рішення, а потім його порушили. Цього року припиніть цей цикл. Якщо ви вирішили краще піклуватися про себе та бути здоровим, у вас буде набагато кращий рік, якщо ваше рішення буде дотримуватися. Ось п’ять порад, які допоможуть вам почати.

1. БУДЬТЕ РЕАЛІСТАМИ

Найнадійніший спосіб не досягти своєї мети - це зробити її недосяжною. Наприклад, рішення ніколи більше не їсти улюблену їжу налаштовує вас на невдачу. Замість цього прагніть до мети, яку можна досягти, наприклад, уникайте її частіше, ніж зараз.

2. ПЛАНУЙТЕ НАПЕРЕД

Не приймайте рішення в новорічну ніч. Якщо ви будете чекати до останньої хвилини, це буде залежати від вашого мислення в той конкретний день. Натомість його слід спланувати задовго до настання 31 грудня.

3. ОКРЕСЛІТЬ СВІЙ ПЛАН

Вирішіть, як ви впораєтеся зі спокусою пропустити заняття з вправ або з’їсти цей шматок пирога. Це може включати в себе заклик до друга на допомогу,  практику позитивного мислення та розмову з собою або нагадування собі, як ваша "погана поведінка" вплине на вашу мету.

4. СКЛАДІТЬ СПИСОК "ЗА" І "ПРОТИ".

Це може допомогти побачити список пунктів на папері, щоб зберегти вашу мотивацію. Розвивайте цей список з часом і попросіть інших долучитися до нього. Тримайте свій список при собі і звертайтеся до нього, коли вам знадобиться допомога, щоб зберегти рішучість.

5. ПОГОВОРІТЬ ПРО ЦЕ

Не тримайте своє рішення в таємниці. Скажіть друзям та членам сім’ї, які підтримають ваше рішення змінити себе на краще або покращити своє здоров’я. Найкращий варіант — знайти приятеля, який поділиться вашим новорічним рішенням і буде мотивувати один одного.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися