Добірка незвичайних страв на Різдво від New York Times

New York Times пропонує дуже незвичайні для нас страви

Обов'язково на Святвечір необхідно приготувати 12 пісних страв за українською традицією. Але на Різдво можна додати "перчинки" і приготувати незвичайні для вашої родини страви, які пропонує популярне видання New York Times.


Шинка у пиві


Можливо, ви чули про свинину у Coca-Cola, тепер познайомтеся з її двоюрідною "сестрою" - шинкою у пиві. Рецепт для святкової глазурованої половинки шинки має складниками кілька пляшок газованого напою, трохи ароматизаторів і кислинки діжонської гірчиці та рисового оцту. Рідина для тушкування є "родзинкою" страви, а будь-який соус, що залишився, слід подавати у соуснику.

 picture


Смажений палтус із соусом із мідійної олії


Так, нам це звучить дуже незвично. Але хіба Різдво не для того, щоб дозволити собі трохи більше? Крім того, ця страва готується лише 35-40 хвилин.


Палтус подається із солоними мідіями, які надають особливий аромат страві у вершковому соусі з відтінком шафрану при приготуванні на пару. Соус із прянощами надає страві яскравого відтінку, а для посилення кольору можна посипати рибу солоною ікрою лосося.

 

Мокека (бразильське рагу з морепродуктів)


Це зігрівальне, пікантне тушковане м'ясо створює атмосферу бенкету з двома морськими істотами: креветками та тріскою. Різдвяні свята – це ідеальний привід купити найсвіжіші морепродукти, які ви можете знайти, що забезпечать насиченість, ситість і смак моря. Кремовий бульйон із напівжирним кокосовим молоком ідеально поєднує всі морепродукти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися