Будинок природи у Києві анонсував безкоштовну екскурсію

Учасники зможуть побачити тропічних прісноводних риб

Київський Будинок природи в якості подяки за благодійну допомогу для утримання акваріумного світу проведе для всіх охочих безкоштовну екскурсію. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

У Будинку природи подякували киянам та усім, хто долучився до збору коштів на корм для питомців найбільшого у Києві акваріуму з тропічними прісноводними рибами та рослинами. Менш ніж за добу для Будинку природи зібрали понад 42 тисячі гривень.

"Цей збір був приємною несподіванкою, нам не вірилось, що самостійно можливо зібрати таку сумму. Але завдячуючи небайдужим до життя Будинку природи, в прямому сенсі, акваріумний осередок столиці був врятований", — йдеться в повідомленні закладу.

На честь допомоги мешканцям найбільшої у Києві виставки тропічних прісноводний риб та рослин Будинок природи запросив всіх учасників збору коштів та всіх бажаючих на благодійну зустріч.  Захід відбудеться у п’ятницю, 1 липня. Безкоштовно відвідати акваріумний зал можна буде з 10:00 до 17:00.

Нагадаємо, нещодавно велетенських шпорових черепах у Київському зоопарку перевели до літнього вольєру. Пара африканських черепах — Дядя Саша та Матільда — перейшли на літню "фазенду". У пари є чотири дитинчати. Найбільший з них — Круглик, найменша Цяточка. Дитинча африканських черепах цілком самостійні і живуть окремо від батьків з братиком Мартіном та сестричкою Лолою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що крихітка Мія від одного з найменших оленів світу народилася у Києві. У столичному зоопарку наголосили, що забезпечені всім необхідним для тварини, створюють сім’ї та групи і тішать відвідувачів малечею. Одним із таких успіхів стало народження маленької Мії – дитинчати оленя мунтжака. Окрім того, у Київському зоопарку показали, як зараз почуваються пелікани.

Дивіться також фото, як кінні перегони відкрили сезон на іподромі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися