Кінні перегони відкрили сезон на іподромі у Києві (ФОТО)

Як це було та скільки людей відвідали подію

У столиці відкрили літній сезон першими заїздами коней французької рисистої породи. Про це розповіли у комунальному підприємстві "Київський іподром", передають "Коментарі".

За даними столичного іподрому, відкриття літнього сезону відвідали понад три тисячі людей. У підприємстві зазначили, що навіть під час воєнного стану команда іподрому продовжує організовувати кінні заїзди. Кінні перегони будуть проводити у Києві регулярно. Окрім заїздів на території іподрому обіцяють організувати багато локацій для сімейного відпочинку.

"У час війни зменшилась кількість спортивних подій. Наразі ми вирішили поступово відновлювати роботу та організовувати кінні перегони, адже це доступний спосіб провести час на свіжому повітрі", — заявили у комунальному підприємстві "Київський іподром".

За протистоянням сильних та благородних тварин в день відкриття літнього сезону на іподромі Києва спостерігали тисячі людей різного віку. Як це було — можна подивитись на фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у "Добропарку", розташованому неподалік Києва, анонсували відкриття басейну просто неба. Вартість квитків та локації для відпочинку — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги. На відвідувачів чекають трьохметрові казкові герої-пухнастики, що оживають за допомогою аніматроніки. В зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватись свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими краєвидами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

Читайте також, що киян запрошують проголосувати за найкращу патріотичну композицію з квітів у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися