У Києві обирають найкращу патріотичну композицію з квітів

Серед номінантів – майже три десятки робіт

Киян запрошують проголосувати за найкращу патріотичну композицію з квітів у столиці. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

За даними мерії Києва, серед номінантів – майже три десятки робіт. Серед них — квітник "Літак "Мрія", композиція у вигляді марки з російським кораблем та "Київська Мадонна у метро". Начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний запросив киян долучитися до голосування та допомогти визначити найбільш креативну роботу. За його словами, колектив-переможець отримає заохочувальний подарунок.

Генеральний директор комунального об’єднання "Київзеленбуд" Олексій Король зазначив, що для створення патріотичних композицій у столиці висадили 320 тисяч квітів. Усі вони були вирощені у теплицях та оранжереях районних підприємств.

Голосування триватиме до 21 червня включно, а оголошення переможців та офіційне нагородження відбудуться 22 червня. Обрати найкращу патріотичну композицію можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги. На відвідувачів чекають трьохметрові казкові герої-пухнастики, що оживають за допомогою аніматроніки. В зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватись свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими краєвидами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Читайте також, що Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка відкрив для відвідування розарій



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися