Сад троянд відкривають у ботанічному саду Києва

Оприлюднено графік роботи установи для відвідувачів

У Києві Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка Національної академії наук України анонсував відкриття для відвідування саду троянд. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію установи.

Сад троянд відкриють для відвідування у цю суботу, 4 червня. В столичному ботанічному саду подякували всім, хто долучився до упорядкування території розарію та догляду за рослинами. В закладі додали, що зараз в розарії квітують неперевершені паркові троянди.

Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка відновив свою роботу наприкінці травня. До вересня подивитись на рослини та помилуватися краєвидами Києва у ботсаду можна з 8:30 до 21:00, а з вересня — з 8:00 до настання сутінок. Доїхати до ботанічного саду можна від станції метро "Печерська" автобусом №62 або тролейбусом №14 до кінцевої зупинки.

Раніше портал "Коментарі повідомляв, що інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція".

Окрім того, у Києві можна побачити патріотичну квіткову композицію, створену на честь гусей, які "збили" літак російських окупантів над Україною. "Бойовий" гусь знаходиться біля одній зі станцій столичного метро.

Нагадаємо, Київська дитяча залізниця у суботу, 4 червня, розпочинає черговий сезон пасажирських перевезень. Дивіться графік роботи та розклад руху поїздів за посиланням.

Читайте також, що розповіли кияни про своє ставлення до перейменування вулиць, метро та пам’ятників у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися