Біля станції метро у Києві з’явився пернатий "бандеровець"

Де можна побачити "бойового" гуся з України

У Києві на честь гусей, які "збили" літак російських окупантів над Україною столичні комунальники створили квіткову композицію. Світлину оприлюднили на сторінці Facebook комунального підприємства по УЗН Дніпровського району столиці, передають "Коментарі".

Побачити "бойового" гуся у Києві можна на транспортній розв’язці біля метро "Лівобережна". "Біологічна зброя" з написом "Привіт. Ми з України" розмістилася на площі 15 квадратних метрів.

"Пернатий "бандерівець" нагадує, що ми українці і навіть гуси стають на захист держави", — йдеться у дописі столичних комунальників до фото квіткової композиції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти спробували прорватися в Київ на гвинтокрилі. Однак ворогу це не вдалося завдяки зусиллям українських захисників. Ворожий вертоліт збили, та він впав у Київське море.

Нагадаємо, що за сто днів від початку повномасштабної війни Росії проти України по Києву влучило 28 ворожих ракет. Від цих бомбардувань у столиці загинуло 95 мирних громадян, серед яких четверо дітей.

Читайте також, як після одного з обстрілів Києва український моряк підтопив яхту російського олігарха в Іспанії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися