Окупанти намагалися прорватися до Києва на вертольоті: подробиці (ФОТО)

Вертоліт упав у Київське море

Російські окупанти спробували прорватися в Київ на гвинтокрилі, однак їм це не вдалося завдяки зусиллям українських захисників, які дали потужну відсіч ворогу. Як повідомляють "Коментарі", в оперативному командуванні "Північ" розповіли деталі цієї спроби прориву й опублікували фото ворожого гвинтокрила.

"Хотів прорватися до столиці - пішов на дно Київського моря. Один з російських вертольотів, який приземлили наші бійці ще на початку повномасштабного вторгнення, підняли з дна водосховища", - заявивли в оперативному командуванні "Північ".

У повідомленні зазначається, що екіпаж ворожого вертольота також загинув - "його вже з'їли риби",

Також оперативне командування "Північ" показало фото російського гвинтокрила, який підняли з дна Київського моря.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чи Лукашенко почне напад на Київ. За його словами, наразі загроза наступу військ Білорусі не зросла, оскільки Лукашенко сьогодні лавірує між тиском з боку Росії та розумінням, що його армія нікуди не піде у наступ. Він зазначив, що Лукашенко створив народне ополчення саме проти загрози з боку Росії, оскільки Україна не атакуватиме Білорусь.

Також "Коментарі" писали, що Червоний Хрест спільно з партнерами передав Київщині чотири фури гумдопомоги. Товариство Червоного Хреста спільно з Турецьким Червоним Півмісяцем і компанією LC Waikiki передали Київській області чотри фури гуманітарної допомоги. У гуманітарному вантажі містяться речі першої необхідності, які призначені мешканцям тих районів Київської області, які найбільше постраждали від війни.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині посилюють контроль за дотриманням комендантської години: яка причина. Поліція буде більш ретельно слідкувати за дотриманням комендантської години в Київській області. Голова Київської ОВА у своєму повідомленні попросив не забувати про світломаскування під час комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися