Червоний Хрест спільно з партнерами передав Київщині чотири фури гумдопомоги: подробиці

Гуманітарна допомога призначена жителям найбільш постраждалих від війни районів Київщини

Товариство Червоного Хреста спільно з Турецьким Червоним Півмісяцем і компанією LC Waikiki передали Київській області чотри фури гуманітарної допомоги. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на офіційному сайті Мінреінтеграції України.

Згідно з повідомленням Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, у гуманітарному вантажі містяться речі першої необхідності, які призначені мешканцям тих районів Київської області, які найбільше постраждали від війни.

Зокрема в Міністерстві реінтеграції зазначають, що гуманітарну допомогу, насамперед, доставлять у Бучанську, Ірпінську, Бородянську, Макарівську та Білоцерківську громади.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви. В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними.

Також "Коментарі" писали, що Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці. Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення. У КМВА наголосили, що готуватися до зустрічі з ворогом небхідно навіть у тому разі, якщо повторний напад уже здається нереальним. 

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі. У повідомленні КМДА зазначається, що території пляжів і зон відпочинку в Києві починають обстежувати дно акваторій на вибухонебезпечні предмети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися