Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці (ВІДЕО)

У КМВА показали, як укріплюється столиця

Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській військовій адміністрації в Телеграмі.

У КМВА наголосили, що готуватися до зустрічі з ворогом небхідно навіть у тому разі, якщо повторний напад уже здається нереальним. 

"Хочемо показати вам, як укріплюється наша столиця. Якщо буде повторний штурм, уникнути пошкоджень ми не можемо, але, щоб максимально їх зменшити, перший рубіж оборони Києва обладнується на великій відстані від міста, щоб унеможливити застосування в першу чергу артилерійських підрозділів противника. До зустрічі з ворогом потрібно бути готовим, навіть якщо такий сценарій здається неможливим", - зазначили в Телеграмі Київської міської військової адміністрації.

У КМВА опублікували відео, де можна побачити, як триває робота з укріплення Києва. Переглянути відео можна за посиланням.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "Укртелеком" повністю відновив зруйновану інфраструктуру на Київщині. "Укртелеком" заявив про відновлення телеком-інфраструктури в Київській області, яка була пошкоджена в результаті бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в Київській ОВА повідомили, скільки очно запрацювало дитячих садків в області. У тих населених пунктах, де з'явився запит на відкриття закладів дошкільної освіти, створили 168 груп, до яких зарахували 2300 дітей. В усіх дитячих садках, які відновили роботу, є укриття. 

Читайте на порталі "Коментарі": розпочато досудове розслідування в справі масової загибелі собак у притулку в Бородянці. Зоозахисники виступили із звинуваченнями директорки КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Наталії Мазур. Майже місяць собаки з Бородянки були зачинені в клітках без їжа та води.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/303


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Tarnak

31 травня 2022, 12:07

А я думал. что, НАКОНЕЦ-ТО, станут оборудовать бомбоубежища (которых нет). Но, видимо, земляные и бетонные работы вдалеке (которых никто не увидит) рентабельнее. Ну, как мост волнистый в НИКУДА... Главное, что разрешили продажу алкоголя! Теперь ПОБЕДИМ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися