"Укртелеком" повністю відновив зруйновану інфраструктуру на Київщині

Аварійні бригади оператора виконали понад 220 ремонтних робіт у Київській області

"Укртелеком" заявив про відновлення телеком-інфраструктури в Київській області, яка була пошкоджена в результаті бойових дій. Як повідомляють "Коментарі", відповідна заява з'явилася на Фейсбук-сторінці "Укртелекому".

У повідомленні зазначається, що спеціалістам вдалося протягом двох місяців провести понад 220 ремонтних робіт на території Київщини. Завдяки зусиллям фахівців було прокладено понад 4,5 тис. метрів нових волоконно-оптичних ліній та 20 одиниць станційного та лінійного господарств, які були виведені з ладу або цілком зруйновані.

"Аварійно-ремонтні бригади виконували роботи в координації з Держспецзв'язком, ЗСУ та підрозділами ДСНС у надзвичайних умовах. Наприклад, часто колеги шукали нові шляхи до місць пошкодження, оминаючи розбиті переправи та дороги, відновлюючи роботу обладнання без централізованого електропостачання на місцях з позначками “мины”", - йдеться в повідомленні "Укртелекому".

Повідомляється, що відновлена мережа оптичного інтернету покриває більше ніж 35 тисяч домогосподарств у Київській області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Київській ОВА повідомили, скільки очно запрацювало дитячих садків в області. У тих населених пунктах, де з'явився запит на відкриття закладів дошкільної освіти, створили 168 груп, до яких зарахували 2300 дітей. В усіх дитячих садках, які відновили роботу, є укриття. 

Також "Коментарі" писали, що Київ накриють потужні зливи: гідрослужби "Київавтодору" почали роботу у посиленому режимі. На Київ очікують потужні зливи. Згідно з прогнозами синоптиків, потужні опади в столиці будуть до кінця дня, а інтенсивність зливи залишатиметься незмінною.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині знайшли тіло закатованого російськими окупантами чоловіка: у поліції повідомили подробиці. За даними правоохоронних органів, чоловік не мав родини й приїхав у Київську область працювати будівельником.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися