На Київщині знайшли тіло закатованого російськими окупантами чоловіка: у поліції повідомили подробиці

Тіло скерували на судово-медичну експертизу для з’ясування причин смерті

Біля колишніх місць дислокації російських окупантів під Макаровом у Київській області було знайдено тіло загиблого мирного мешканця. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в поліції Київської області.

"В лісовій зоні Вишеграда поліцейські Київщини виявили та оглянули труп чоловіка. За попередніми даними солдати Російської Федерації забили чоловіка до смерті", - повідомили правоохоронні органи.

Зазначається, що загиблий чоловік був у чорному худі, блакитній футболці, чорних спортивних брюках і чорних шкарпетках.

"Поряд із тимчасовим похованням слідчі виявили документи 38-річного Сергія Івановича Кислицького, родом із Волині. Тіло скерували на судово-медичну експертизу для з’ясування причин смерті", - зазначили в поліції Київської області.

За даними правоохоронних органів, чоловік не мав родини й приїхав у Київську область працювати будівельником.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Київській ОВА повідомили пріоритетне завдання у відновленні області. Наразі пріоритет у відновленні Київської області надається транспортній інфрастуктурі, яка була пошкоджена в результаті бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в ботанічному саду Гришка, де нещодавно знайшли снаряди, тепер можна відпочивати. Ботанічний сад імені Гришка в Києві відновив свою роботу з 28 травня. Фахівці перевірили територію на вибухонебезпечні предмети й засвідчили, що парк безпечний для відпочинку.

Читайте на порталі "Коментарі": чи можуть російська війська найближчим часом знову атакувати Київ: в Міноборони дали відповідь. Міністерство оборони України та українська розвідка не мають даних, що свідчили б про здійснення російськими військами повторного наступу на Київ найближчими днями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися