У ботанічному саду Гришка, де нещодавно знайшли снаряди, тепер можна відпочивати

Кияни можуть відвідувати його із 8 до 21 години

Ботанічний сад імені Гришка в Києві відновив свою роботу з 28 травня. Фахівці перевірили територію на вибухонебезпечні предмети й засвідчили, що парк безпечний для відпочинку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській військовій адміністрації.

"Наразі в ботанічному саду проведено роботу з нетехнічного огляду на вибухонебезпечні предмети. Тому кияни можуть відвідати його із 8 до 21 години", - повідомили в КМВА.

Нещодавно було заборонено відвідувати ботанічний сад. Як повідомляли "Коментарі", парк обстежували фахівці. 27 травня на території парку виявили чотири снаряди часів Другої світової війни, які знаходилися поблизу пішохідної доріжки.

Також "Коментарі" писали, що ДБР завершило слідство щодо незаконної приватизації держмайна у центрі Києва на 80 млн грн. Державне бюро розслідувань повідомило про завершення досудового розслідування кримінального провадження, що стосується незаконної приватизації нерухомості в центрі столиці загальною сумою 80 мільйонів гривень.

Читайте на порталі "Коментарі": на кордоні з Україною ворог розмістив пускові установки "Іскандер": до чого має готуватися Київ. На кордоні між Україною та Білоруссю окупанти розташували чотири пускові установки "Іскандер". Російські військові перемістили до прикордонних територій Брестської області з Могильовської області пускові установки "Іскандер". Тобто наразі більша частина територій нашої держави перебуває під загрозою.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/300


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися