На кордоні з Україною ворог розмістив пускові установки "Іскандер": до чого має готуватися Київ

Більша частина території України опинилася під загрозою

На кордоні між Україною та Білоруссю окупанти розташували чотири пускові установки "Іскандер". Саме тому Київ повинен бути готовим до відновлення ворожих атак. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву в ефірі телемарафону зробив голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан.

За словами Кузана, російські військові перемістили до прикордонних територій Брестської області з Могильовської області пускові установки "Іскандер". Тобто наразі більша частина територій нашої держави перебуває під загрозою.

"Київ завжди має бути готовий для поновлення атак. Саме тому ми тримаємо резерви, і наш північний кордон продовжує бути під захистом Збройних сил України", - заявив голова Українського центру безпеки та співпраці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві з'явились 3D-тури зруйнованими та пошкодженими внаслідок війни будівлями. На туристично-культурному хабі з'явились 3D-тури, під час яких можна подивитися, як зараз виглядають зруйновані й пошкоджені будівлі Києва через війну Росії проти України.

Також "Коментарі" писали, що в МВС повідомили, чи може Росія знову спробувати атакувати Київ. Наразі немає концентрації військ РФ на кордоні України з Білоруссю, однак загроза атаки Києва з боку Росії все ж залишається.

Читайте на порталі "Коментарі": у центрі Києва чоловік на самокаті потрапив під колеса автомобіля: поліція повідомила подробиці. У Шевченківському районі столиці чоловік на електросамокаті зіткнувся з автомобілем через те, що порушив правила дорожнього руху. Чоловіка госпіталізували до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися