У центрі Києва чоловік на самокаті потрапив під колеса автомобіля: поліція повідомила подробиці (ВІДЕО)

Користувач електросамокату вирішив перетнути перехрестя на заборонений сигнал світлофора

У Шевченківському районі столиці чоловік на електросамокаті зіткнувся з автомобілем через те, що порушив правила дорожнього руху. Чоловіка госпіталізували до лікарні. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Телеграм-каналі Патрульної поліції України.

Аварія сталася в Києві на перехресті бульвару Тараса Шевченка й вулиці Пушкінської. 

"ДТП сталася 24 травня в Києві на перетині бульвару Тараса Шевченка та вулиці Пушкінської. Користувач електросамокату, начебто і рухався велосипедною доріжкою за правилами, але вирішив перетнути перехрестя на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок зіткнувся з автомобілем Hyundai. На жаль, водій самоката постраждав і був доправлений до медичного закладу. Надалі оформленням ДТП займається слідчий", - йдеться в повідомленні Патрульної поліції України.

Правоохоронні органи наголосили на тому, що наразі немає правового регулювання використання легкового електротранспорту, тому люди часто не зважають на правила безпеки, наражаючи на небезпеку інших і спричиняючи аварії.

Саме тому, за інформацією поліції, це питання необхідно врегулювати на законодавчому рівні.

Переглянути відео аварії, опубліковане Патрульною поліцією України, можна за посиланням.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Київ підготує власний план відновлення після війни: мер столиці повідомив труднощі. Як зазначив мер Києва, деякі проекти з відновлення інфраструктури, логістики й будівництва ряду об'єктів планується здійснити навіть попри війну.

Також "Коментарі" писали, що мурал "Джавеліна" у Києві можуть замалювати в перший день після відкриття. Раніше Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій протестувала проти створення муралу "Свята Джавеліна", адже, за їх словами, зображення може образити почуття вірян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися