У МВС повідомили, чи може Росія знову спробувати атакувати Київ

Поки що Росія не концентрує своїх військових на кордоні

Наразі немає концентрації військ РФ на кордоні України з Білоруссю, однак загроза атаки Києва з боку Росії все ж залишається. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі телемарафону.

Денисенко наголосив, що вірогідність того, що зі сторони Білорусі можуть знову відновитися атаки по Україні, зокрема й Києву, наразі залишається.

“Справді, білоруси зараз ведуть навчання і оголошується про те, що через деякий час знову будуть нові навчання. Поки що ми не бачимо концентрації російських військ на кордоні із Білоруссю. І говорити про те, що там найближчим часом існує вірогідність того, що росіяни почнуть якісь атаки зі сторони Білорусі на Чернігів чи то Київ ми не можемо, це не так. Але відкидати, на жаль, в майбутньому це не можна”, - повідомив радник міністра внутрішніх справ під час телемарафону новин.

Як повідомляли раніше "Коментарі", киян попереджають про небезпечну погоду у місті: у КМДА висловили застереження. У Києві попереджають мешканців столиці про сильний вітер, зливи й закликають бути обережними. 

Також "Коментарі" писали, що Київ підготує власний план відновлення після війни: мер столиці повідомив труднощі. Як зазначив мер Києва, деякі проекти з відновлення інфраструктури, логістики й будівництва ряду об'єктів планується здійснити навіть попри війну. Водночас міський голова наголосив, що наразі є проблеми з виконанням державного бюджету, тому Київ має певні труднощі в доступі до своїх коштів у Держказначействі.

Читайте на порталі "Коментарі": мурал "Джавеліна" у Києві можуть замалювати в перший день після відкриття. Раніше Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій протестувала проти створення муралу "Свята Джавеліна", адже, за їх словами, зображення може образити почуття вірян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися