Киян попереджають про небезпечну погоду у місті: у КМДА висловили застереження

У Києві триває злива і сильні пориви вітру

У Києві попереджають мешканців столиці про сильний вітер, зливи й закликають бути обережними. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Телеграм-каналі Київської міської державної адміністрації.

"У Києві триває злива і пориви вітру 15−20 м/с. Мешканцям міста під час сильного вітру радять щільно закрити вікна будинків, а на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт", - йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації.

У КМДА наголошують, що в разі виявлення місць підтоплень на дорогах чи тротуарах треба звертатися до диспетчерської КК Київавтодор: (044) 284−74−19.

Якщо ж впало дерево чи зламалася гілка, то варто зателефонувати до аварійно-диспетчерської служби КО Київзеленбуд: (044) 272−40−18.

Як повідомляли раніше "Коментарі", мурал "Джавеліна" у Києві можуть замалювати в перший день після відкриття. Новий мурал у Києві, де зображено Божу Матір, яка тримає в руках ППРК "Javelin", можуть замалювати через скандал, який виник навколо малюнку.

Також "Коментарі" писали, що киянину, який закликав розстрілювати полонених українців, повідомили підозру. Мешканець Києва й колишній військовослужбовець підтримував війну Росії проти України й закликав розстрілювати полонених українських громадян. Наразі чловіку повідомлено про підозру.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині затримали чоловіка, який обдурив з евакуацією з Маріуполя: через шахрая люди загинули. Жителю Броварів Київської області повідомлено про підозру в шахрайстві. Чоловік залишив людей у небезпеці під час воєнних дій: обіцяв допомогти евакуювати з Маріуполя, але, отримавши гроші, нічого не зробив.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися