У ботанічному саду в Києві знайшли чотири снаряди: у КМВА повідомили подробиці (ФОТО)

Наразі в ботанічному саду тривають обстеження

У Національному ботанічному саду імені Миколи Гришка в Києві піротехніки знайшли чотири снаряди ще часів Другої світової війни. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила Київська міська військова адміністрація на своєму Телеграм-каналі.

“В ході обстеження території на вибухонебезпечні предмети у столичному Національному ботанічному саду імені М. Гришка виявлено чотири снаряди часів Другої світової війни”, - повідомляє КМВА.

Також у КМВА заявили, що снаряди знайшли за вісім метрів до пішохідної доріжки. Наразі в ботанічному саду продовжують проводити обстеження, щоб гарантувати відвідувачам повну безпеку.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві з'явились 3D-тури зруйнованими та пошкодженими внаслідок війни будівлями. На туристично-культурному хабі з'явились 3D-тури, під час яких можна подивитися, як зараз виглядають зруйновані й пошкоджені будівлі Києва через війну Росії проти України.

Також "Коментарі" писали, що в МВС повідомили, чи може Росія знову спробувати атакувати Київ. Наразі немає концентрації військ РФ на кордоні України з Білоруссю, однак загроза атаки Києва з боку Росії все ж залишається. 

Читайте на порталі "Коментарі": в центрі Києва чоловік на самокаті потрапив під колеса автомобіля: поліція повідомила подробиці. У Шевченківському районі столиці чоловік на електросамокаті зіткнувся з автомобілем через те, що порушив правила дорожнього руху. Чоловіка госпіталізували до лікарні.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися