У Київській ОВА повідомили, скільки очно запрацювало дитячих садків в області

До дитячих садків Київщини зарахували понад 2300 дітей дошкільного віку

У Київській області відновили роботу в очному режимі 65 закладів дошкільної освіти, серед яких 53 державні дитячі садочки. Як повідомляють "Коментарі", відповідне повідомлення опублікували на офіційному сайті Київської обласної військової адміністрації.

"Від початку повномасштабного вторгнення всі заклади дошкільної освіти на Київщині були змушені перейти в дистанційний формат навчання. На сьогодні, відповідно до заяв батьків та за погодженнями місцевих військових адміністрацій, нам вдалося відновити очну роботу 53 дошкільних закладів комунальної та 12 приватної форм власності", - зазначила заступниця голови Київської обласної військової адміністрації Жанна Осипенко.

У тих населених пунктах, де з'явився запит на відкриття закладів дошкільної освіти, створили 168 груп, до яких зарахували 2300 дітей. В усіх дитячих садках, які відновили роботу, є укриття. 

Також у КОВА зазначили, що в дистанційному форматі продовжують працювати 297 дитсадків із 12 тисячами дітей. Серед них 637 дітей - внутрішньо переміщені особи.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Київській ОВА повідомили пріоритетне завдання у відновленні області. Наразі пріоритет у відновленні Київської області надається транспортній інфрастуктурі, яка була пошкоджена в результаті бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в ботанічному саду Гришка, де нещодавно знайшли снаряди, тепер можна відпочивати. Ботанічний сад імені Гришка в Києві відновив свою роботу з 28 травня. Фахівці перевірили територію на вибухонебезпечні предмети й засвідчили, що парк безпечний для відпочинку.

Читайте на порталі "Коментарі": чи можуть російська війська найближчим часом знову атакувати Київ: в Міноборони дали відповідь. Міністерство оборони України та українська розвідка не мають даних, що свідчили б про здійснення російськими військами повторного наступу на Київ найближчими днями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися