У Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви: подробиці

В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, розташованої на вулиці Олени Теліги

В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання "Вечірній Київ".

Відомо, що знаменитий музей відновив роботу 14 травня і був відкритий щодня, крім четверга. Також зазначається, що починаючи з 1 травня Кирилівська церква працюватиме з 10:00 до 18:00, а каса та вхід – до 17:30. Вихідними днями будуть середа та четвер. Пам'ятка культури розташована на вулиці Олени Теліги, 12.

Нагадаємо, що раніше глава Київської військової адміністрації генерал Микола Жирнов розповів, чи зберігається загроза повторної атаки російських нацистів на столицю. За його словами, під час наступу на українську столицю російських окупантів було зупинено, зазнавши величезних втрат. Система управління угрупованням була дезорієнтована, а особовий склад деморалізовано.

Він зазначив, що, щоб уникнути повного оточення через контрнаступ ЗСУ, окупанти відступили на територію Росії та Білорусі, тому операцію з оборони столиці можна вважати завершеною. Жирнов наголосив, що загроза для Києва нікуди не зникла, оскільки противник не відмовився від своїх планів, тому треба бути готовими захищати столицю надалі.

Також радник глави Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що якщо росіяни спробують знову піти на Київ, то зазнають ще однієї поразки, адже в перший наступ Збройні Сили України знищили найбоєздатніші кадрові частини, а вдруге окупанти зможуть погнати небоєздатних "напіврезервістів".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися