У Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину

Території пляжів і зон відпочинку в Києві починають обстежувати

У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації в Телеграмі.

"Обслуговування об’єктів здійснюється у штатному режимі, працівники перебувають на робочих місцях, розпочинають лабораторні дослідження води поверхневих водойм та питної води", - повідомляють у КМДА.

У повідомленні КМДА зазначається, що території пляжів і зон відпочинку в Києві починають обстежувати дно акваторій на вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "Укртелеком" повністю відновив зруйновану інфраструктуру на Київщині. "Укртелеком" заявив про відновлення телеком-інфраструктури в Київській області, яка була пошкоджена в результаті бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в Київській ОВА повідомили, скільки очно запрацювало дитячих садків в області. У Київській області відновили роботу в очному режимі 65 закладів дошкільної освіти, серед яких 53 державні дитячі садочки.

Читайте на порталі "Коментарі": розпочато досудове розслідування в справі масової загибелі собак у притулку в Бородянці. Зоозахисники виступили із звинуваченнями директорки КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Наталії Мазур. Майже місяць собаки з Бородянки були зачинені в клітках без їжа та води.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися