На Київщині посилюють контроль за дотриманням комендантської години: яка причина

У Київській області досі діють диверсійні групи

Поліція буде більш ретельно слідкувати за дотриманням комендантської години в Київській області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Кулеба у своєму Телеграмі.

“Ми посилюємо контроль комендантської години. Правоохоронні органи ще ретельніше слідкуватимуть, аби на вулицях не знаходилися люди без спеціальних перепусток”, - повідомив голова Київської ОВА.

Також Кулеба зазначив, що в Київській області наразі діють диверсійні групи, тому можуть бути загрози та провокації. Голова Київської ОВА у своєму повідомленні попросив не забувати про світломаскування під час комендантської години.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви. В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними.

Також "Коментарі" писали, що Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці. Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення. У КМВА наголосили, що готуватися до зустрічі з ворогом небхідно навіть у тому разі, якщо повторний напад уже здається нереальним. 

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі. У повідомленні КМДА зазначається, що території пляжів і зон відпочинку в Києві починають обстежувати дно акваторій на вибухонебезпечні предмети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися