У військовій адміністрації повідомили, скільки за час війни по Києву вдарило російських ракет

У Києві за час війни загинуло четверо дітей

За сто днів від початку повномасштабної війни Росії проти України по Києву влучило 28 ракет ворога, у результаті чого загинуло 95 мирних громадян, серед яких четверо були дітьми. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській військовій адміністрації. 

У повідомленні Київської міської військової адміністрації зазначається, що під час війни в Києві через дії окупантів зазнали пошкоджень 412 об'єктів, серед яких 233 житлові будинки, 36 приватних садиб, 46 шкіл та 29 дитячих садків.

"Росіяни, живучи у своїй ідеології, погано проаналізували історію. Українці ж століттями загартовувалися, вони знають, знали та знатимуть ворога в обличчя. Ми запам'ятали кожен ракетний удар та артилерійський обстріл, який ворог, від безсилля, наніс столиці", - йдеться в повідомленні КМВА.

У КМВА також зазначили, що Україна швидко відновить усе, що "важко сказати про Росію".

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві встановили жорсткий контроль за дотриманням комендантської години: подробиці. В українській столиці влада оголосила про те, що жорстко контролюватиме дотримання режиму комендантської години — це стосується роботи закладів та пересування містом. Відомо, що йдеться про контроль за нічними клубами та закладами харчування, робота яких під час комендантської години заборонена.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський розповів, скільки іноземних дипломатів повернулося до Києва. Президент України Володимир Зеленський розповів, скільки іноземних дипломатів повернулося до української столиці з моменту початку повномасштабної війни з Росією та вигнання окупантів із Київської області.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві з 18 поверху недобудови врятували собаку-екстремала. З київського багатоповерхового недобудованого будинку врятували пса, який пробув там без їжі та води декілька днів. Пес блукав будівлею, яка досі стоїть недобудованою, поки небайдужі люди не помітили тварину й не повідомили про неї Команді порятунку тварин.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися