У Києві встановили жорсткий контроль за дотриманням комендантської години: подробиці

В українській столиці влада оголосила про те, що жорстко контролюватиме дотримання режиму комендантської години

В українській столиці влада оголосила про те, що жорстко контролюватиме дотримання режиму комендантської години — це стосується роботи закладів та пересування містом. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що йдеться про контроль за нічними клубами та закладами харчування, робота яких під час комендантської години заборонена. У КМДА нагадали, що під час комендантської години містом можна пересуватися тільки на транспорті спеціальними перепустками. Виходити на вулицю можна тільки при сигналі повітряної тривоги, щоб спуститися в укриття.

У Києві та області режим комендантської години триває з 23:00 до 05:00.

Нагадаємо, що у Києві з 2 червня змінюється час продажу алкогольних напоїв у магазині. Тепер їх можна купити з 11:00 до 19:00. У повідомленні Київської міської державної адміністрації також зазначається, що заклади громадського харчування продовжуватимуть продавати алкоголь з 11:00 до 22:00.

"У столиці з сьогоднішнього дня дозволено продаж алкоголю в магазинах з 11:00 до 19:00. Міська влада закликає киян дотримуватися комендантської години, яка триває щоночі з 23:00 до 05:00, але не втрачати пильності!" - йдеться у повідомленні Київської міської державної адміністрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися