У Києві з 18 поверху недобудови врятували собаку-екстремала

Собаку вдалося врятувати з недобудованої багатоповерхівки

З київського багатоповерхового недобудованого будинку врятували пса, який пробув там без їжі та води декілька днів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили зоозахисники з Kyiv Animal Rescue Group на своїй сторінці у Фейсбуці.

У повідомленні зоозахисної організації зазначається, що собака хотів перебороти страх висоти, але, побачивши краєвиди з такої висоти, розгубився й забув дорогу назад. Пес блукав будівлею, яка досі стоїть недобудованою, поки небайдужі люди не помітили тварину й не повідомили про неї Команді порятунку тварин.

“Пес вільно переміщувався між поверхами. Але при наближенні людей тікав на небезпечний карніз на висоті більше 50м. Зусиллями рятувальників команди врятованого пса транспортовано з 18-го поверха недобудови”, - йдеться в дописі Kyiv Animal Rescue Group.

Команда зоозахисників закликала людей відповідально ставитися до тварин й не кидати їх напризволяще.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви. В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними.

Також "Коментарі" писали, що Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці. Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення. У КМВА наголосили, що готуватися до зустрічі з ворогом небхідно навіть у тому разі, якщо повторний напад уже здається нереальним.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися