Космічні пухнастики "оселилися" на Співочому полі у Києві (ФОТО)

Що нового у сімейному парку відпочинку

Cтоличний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував для гостей нові розваги. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

На відвідувачів Співочого поля чекають трьохметрові казкові герої-пухнастики, що оживають за допомогою аніматроніки. В зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватись свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими краєвидами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

"Співоче — це місце, де можна побути щасливим. Приходьте відпочити, отримати позитивні емоції та зробити красиві фото з доброзичливими пухнастиками!" — йдеться у повідомленні організаторів.

Під час підготовки нової розваги Співоче поле оголошувало конкурс з розіграшом безкоштовних квитків за найкращих коментар під фото пухнастиків. Організатори назвали переможця та ТОП-3 фрази:

— "Нова біологічна зброя проти "тих самих колорадських шкідників";

— "Ми — веселі монстренята — будем діток розважати. На Співочім вас зустрінемо, позитиву всім підкинемо!"

— "Доброго вечора, ми пухнастики з України!"

Вхід до парку "Співоче поле" для представників Збройних сил України, пенсіонерів та людей з інвалідністю I-II груп безкоштовний. Вартість квитка для дорослих становить 100 гривень, для дітей — 25 гривень. Частину коштів від продажу квитків за відвідування Співочого поля перераховують на потреби ЗСУ.

Парк сімейного відпочинку розташований на вулиці Лаврська, 31, неподалік від Києво-Печерської Лаври.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на честь гусей, які "збили" літак російських окупантів над Україною столичні комунальники створили квіткову композицію. Інсталяція "бойового" гуся знаходиться поблизу однієї з станцій київського метро.

Читайте також, що Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка відкрив для відвідування розарій



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися