У сімейному парку під Києвом розпочався сезон гортензій (ФОТО)

Графік роботи та вартість квитків

Приватний дендропарк для сімейного відпочинку "Добропарк", розташований поблизу Києва у звільненому від російських окупантів селі Мотижин, анонсував нову виставку квітів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Зараз у "Добропарку" почався сезон гортензій, який буде тривати до 30 вересня. Відвідувачам пропонують відпочити на трьох великих квіткових локаціях, які зачарують своїми казковими білими хмаринками.

"Тече річка невеличка. Ось і наша річка гортензій готова. Запрошую — можна прямо пірнути до неї", — прокоментував відкриття нового сезону власник "Добропарку" Ігор Добруцький.

"Добропарк" відкритий для відвідувачів щодня з 10:00 до 20:00. Дістатися до зони відпочинку з Києва можна з метро "Святошин" маршруткою до зупинки біля авіазаводу Антонова. Вартість вхідного квитка для дорослого становить 200 гривень, дитячий — 100 гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час дії воєнного стану та заборони відвідувати ліси Державне агентство лісових ресурсів України пропонує безпечний відпочинок в спеціальних рекреаційних зонах Київської області. Кожна така локація має сучасні альтанки, кухню, зручні печі, оснащені місця для відпочинку з підведеною водою та дитячі майданчики. Все це захищено мінералізованими смугами, щоб унеможливити пожежі. Такі пункти розташовані вздовж трас. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, про ТОП-10 місць, які варто відвідати в центрі Києва та показати гостям столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися