В парку сімейного відпочинку під Києвом готуються до нового сезону (ФОТО)

Чим обіцяють здивувати відвідувачів

В парку сімейного відпочинку "Добропарк", що розташований неподалік Києва, до весни завершили сезон роботи та вже готуються до відкриття нового. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Наприкінці жовтня "Добропарк" отримали у подарунок 250 тисяч цибулин тюльпанів. Їх подарували голландські фермери.

"Цей рік не був простим ані для нас, ані для наших відвідувачів, але кожного дня ми знаходили сили рухатися далі, шукали нові можливості відновлення та розвитку. Ми безмежно вдячні всім і кожному, хто нас підтримував. Ви надихаєте нас на нові звершення, мотивуєте сумлінно виконувати свою справу", — прокоментували в "Добропарку" закриття сезону роботи.

У квітні відвідувачам обіцяють показати нову тюльпанову колекцію. Зараз на території "Добропарку" вже майже завершили висадку тюльпанів, а найбільш унікальні сорти цих квітів висадили у термочаші.

У жовтні в "Добропарку" садівники завершили локацію "Тоскана", що наступного сезону приємно здивує відвідувачів лавандовим полем.

Нагадаємо, у Києві до надважкої зими в умовах воєнного стану готується Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка НАН України. В закладі закликали усіх небайдужих допомогти у збереженні рідкісних рослин та оголосили про збір коштів на пелети для опалення оранжерей взимку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Читайте також, що коли у Києві та Київській області значно погіршиться погода.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Fedison Меблі Loft

15 березня 2023, 15:47

Надаємо монтажні та демонтажні послуги для зовнішніх територій та внутрішніх приміщень житлового і не житлового призначення, а також займаємось облаштуванням благоустрою для громадського простору та виготовленням меблів в стилі Loft. Стосовно питань звертайтесь та переходьте за вказаними посиланнями, будемо раді співпраці та надамо вам консультацію). Також долучайтесь до наших офіційних сторінок у Фейсбуці та Інстаграмі. 1)https://fedison.com.ua/ 2)https://www.facebook.com/FedisonМеблі-Loft-107152368691905 3)https://www.instagram.com/_fedison_loft_/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися