Спортивно-культурні маршрути у Києві оцифрують: витратять мільйони гривень

Орієнтовна вартість послуг визначена у розмірі понад три мільйони гривень

Комунальне підприємство "Головний інформаційно - обчислювальний центр" оголосило тендер на послуги з віртуалізації туристично-культурної спадщини м. Києва шляхом оцифрування спортивно-культурних маршрутів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Закупівля послуг з віртуалізації туристично-культурної спадщини м. Києва шляхом оцифрування спортивно-культурних маршрутів здійснюється в рамках реалізації заходу 6.1 "Створення, розвиток, впровадження та модернізація цифрових сервісів, систем та реєстрів даних" переліку завдань і заходів Комплексної міської цільової програми “Цифровий Київ” на 2024-2025 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради від 07.12.2023 № 7516/7557.

Згідно з тендерною документацією результатом оцифрування спортивно-культурних маршрутів є виготовлення контенту із залученням різних технологій, публікації та налаштування процесу демонстрації оцифрованих елементів та візуалізації у фізичній площині міста. 

Всі створені маршрути мають бути опубліковані у розділі “туристично-культурний хаб”  в ІТС “Єдиний веб-портал територіальної громади міста Києва”. Процес оцифрування передбачає створення 18 маршрутів здоров’я, які являтимуть собою пішохідно-вело-бігові маршрути з елементами інклюзивності зі створенням до них аудіогідів українською та англійською мовами. 

У перелік з точками маршрутів для запису аудіогідів та іншими характеристиками, серед інших, увійшли: Голосієво парк, ВДНГ, парк Наталка + Оболонська набережна, Ботанічний сад, озеро Тельбін, Паркова алея, та інші. 

Очікувана вартість послуги - 3 500 000 гривень. Строк поставки надання послуг - до 13 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру 15 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 23 липня 2024 року. Початок аукціону комунальне підприємство планує 24 липня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв скільки планують витратити коштів на костюми для столичного театру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися