У Києві на озеленення скверу біля метро витратять мільйони

Подробиці бюджетних витрат стали відомі з оголошеного тендеру

У Києві на озеленення скверу поблизу станції метро "Героїв Дніпра" витратять понад 5,5 мільйонів гривень. Про це стало відомо з оголошеного тендера на пошук підрядника на сайті Prozorro, передають "Коментарі".

На ділянці поблизу станції метро "Героїв Дніпра" ще у травні почали заміну колій під час ремонту кінцевої зупинки й розворотнього кільця трамваїв. Поблизу зупинки трамваїв мають встановити громадську вбиральню. Київське комунальне об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" замовило озеленення скверу поблизу метро та зупинки трамваїв на понад 5,5 мільйонів гривень.

Переможець тендеру має виконати капітальний ремонт та відновлення елементів благоустрою зеленої зони по вулиці Героїв Дніпра біля будинків №35-37 в Оболонському районі Києва до 31 грудня 2023 року. Аукціон заплановано провести цього тижня. Торги відбудуться у четвер, 6 липня.

Це не перший аукціон щодо цих робіт. КО "Київзеленбуд" вже оголошував тендер на капітальний ремонт та відновлення елементів благоустрою зеленої зони по вулиці Героїв Дніпра на п’ять мільйонів гривень. Однак аукціон скасували через зміну обсягів робіт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території держпідприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" у 2021 році тривали масштабні будівельні та ремонтні роботи. Тут проводили реконструкцію комплексного ігрового залу та будували басейн. Окрім того, два роки тому в Олімпійському центрі в Києві почали будувати готель. 

Нагадаємо, що закритий міжнародний аеропорт "Бориспіль" планує витратити десятки мільйонів гривень на прибирання. Згідно з умовами тендеру, підрядник має надавати послуги з прибирання та миття приміщень протягом року — з серпня 2023 року по кінець липня 2024 року. На комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу ДП МА "Бориспіль" та інших об’єктів аеропорту готові витратити понад 51,7 мільйонів гривень.

Читайте також, у Броварах витратять десятки мільйонів гривень на одне укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися