В Олімпійському центрі в Києві почали будувати готель (ФОТО, ВІДЕО)

Також триває реконструкція ігрового залу

У Києві на території державного підприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" почали будувати готель для спортсменів. Про це розповіла начальник комплексу для проживання Світлана Білоус, передають "Коментарі".

На початку осені ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" підписав договір з підрядником на будівництво готелю для спортсменів з особливими потребами. За даними системи Prozzoro, вартість будівельних робіт складає майже 190 мільйонів гривень. Загальна ж вартість робіт з реконструкції будівель и будівництвом нових споруд — понад 255 мільйонів гривень. Тендерні процедури завершили 2 серпня 2021 року.

Як розповіла начальник комплексу для проживання Олімпійського центру Світлана Білоус, у готелі будуть комфортні та люксові номери. "Ми почали будівництво ще одного комплексу для проживання в нашому центрі. Це дуже радісна подія для всіх нас, тому що цей новий комплекс на 150 місць буде оснащеним сучасним обладнанням, комфортабельними одно-, двох- та люкс-номерами, яких нам дуже не вистачає", — прокоментувала Білоус.  

Окрім того, на території державного підприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" триває реконструкція ігрового залу. Як ведуться роботи, показали на офіційній сторінці національної програми "Велике будівництво".

Нагадаємо, у Бучі на День Незалежності України відкрили Академію спорту. Сучасний спортивний комплекс обладнали усім необхідним як для тренувань, так і для змагань. Він будувався з дотриманням норм інклюзивності. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві збудують найбільший і найсучасніший спортивний кластер України. Новий спортивний комплекс з’явиться у столиці на території "ВДНГ". Загальна площа об’єкту складає 22 гектари, половину з них планують забудувати цього року.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва добудували та відкрили урбан-парк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися